Ο ΙΒΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙ 85% ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!

πηγή: Intime
 

Αμάν πια μ' αυτή τη μαλακία για την... επένδυση, λέει, του Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ. Νερό σε τενεκέ χωρίς πάτο ρίχνει ο άνθρωπος. Ποια επένδυση. Λεφτά χαμένα που δεν γυρίζουν πίσω. Ποτέ. Με τίποτα.

Ναι, ο Ρώσος έχει πράγματι βάλει λεφτά και ποιος ξέρει γιατί. Όχι, όμως, να μιλάνε για... επένδυση. Δεν το λες αυτό όταν σπαταλιέται στο τζάμπα το χρήμα.

Όταν, λοιπόν, ο ομογενής επιχειρηματίας έχει πληρώσει στον ΠΑΟΚ τα μαλλιά της κεφαλής του, ίσως όχι μόνο της κεφαλής του, αυτό σημαίνει ότι είναι απίθανο να φύγει. Να εγκαταλείψει. Καθόλου εύκολο. Άσε ότι δεν το θέλουν ούτε οι παοκτσήδες. Και πολλοί απ' αυτούς που δεν τον γουστάρουν τον Ιβάν. Που έχουν πάρει πρέφα ότι ο άνθρωπος είναι μυστήριο τραίνο.

Είπε μια κουβέντα ο Σαββίδης μετά τη γκέλα με τον Ηρακλή. Που δεν είναι η... τελευταία γκέλα. Πέταξε ένας περίεργος «Σήκω φύγε!» και ο μεγαλομέτοχος μάλλον απολογητικός αναστέναξε «Αν είναι καλό για τον ΠΑΟΚ, να φύγω…».

Είπαμε. Δεν είναι εύκολο το φεύγω. Με την ομάδα και γενικά το ποδόσφαιρο μπορεί να μη δεθεί ποτέ ο άνθρωπος, όμως είναι με αλυσίδες δεμένος με την ΠΑΕ. Βάζω λεφτά στον ΠΑΟΚ σημαίνει ότι η εταιρεία μου χρωστάει. Ακόμα κι αν χαρίσει όσα έβαλε ο Ιβάν, υπάρχει πρόβλημα η ΠΑΕ, χωρίς τον Σαββίδη, να διαχειριστεί τα συμβόλαια, τις υποχρεώσεις της, που έχουν υπογραφεί με την ευθύνη της διοίκησης Σαββίδη.

Πέραν απ' αυτά. Αν γίνει δημοψήφισμα σήμερα στους παοκτσήδες, σύμφωνα με τους υπολογισμούς το 85% είναι αρνητικοί να φύγει ο Σαββίδης. Ας είναι αποτυχημένος! Ας θεωρείται απίθανο να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίον εκδηλώνει τη... σχέση του με τον ΠΑΟΚ.

Αύριο δεν αποκλείεται να ακούσεις το μισό γήπεδο να βρίζει τον Σαββίδη. Άσχετο. Δεν σημαίνει ότι οι μισοί παοκτσήδες δεν τον θέλουν άλλο. Δεν είναι λίγοι αυτοί που βρίζουν τον πρωθυπουργό και είναι οι πρώτοι που θα τον ψηφίσουν.

Αποτυχημένο αφεντικό στον ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης. Το ανέκδοτο τέσσερα χρόνια. Τον έχουν πάρει χαμπάρι. Αφού, όμως, πληρώνει, προς το παρόν τον ανέχονται. Μαζύ του είναι η συντριπτική πλειοψηφία των παοκτσήδων.

Διαβάστε ακόμα:

Σε καλή μεριά η κονόμα κύριε Αρνεσεν