ΑΘΩΑ Η ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΙΣ, ΟΧΙ Η... ΝΤΟΠΑ

πηγή: Intime
 

Μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στο στίβο ήταν το χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας που πήρε η κυρία Φανή Χαλκιά στα 400 μ. εμπόδια. Τούρμπο ήταν η κοπέλλα το 2004 και επόμενο το σύμπαν να την υποπτευθεί.

Κανένας, βέβαια, δεν μπορεί να πει ότι η εμποδίστρια είχε φαρμακωθεί, λέμε για τη πέρα για πέρα δικαιολογημένη καχυποψία, μάλιστα από ειδικούς, από ανθρώπους του αθλητισμού, όταν κάποιος κάνει απίθανες νίκες, απίθανες επιδόσεις. Η κουβέντα, βέβαια, είναι ακαδημαϊκή και δεν αφορά το κορίτσι.

Στους επόμενους ολυμπιακούς αγώνες το 2008, στο Πεκίνο, η Φανή Χαλκιά βρέθηκε θετική κι αυτό δεν ήταν έκπληξη. Πάλι δεν μιλάμε προσωπικά για την Χαλκιά. Καμμία έκπληξη να πιαστεί ντοπέ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ πρωταθλητής. Επειδή οι ουσίες είναι ΚΑΘΕΣΤΩΣ στη βιομηχανία του αθλητισμού.

Είδηση. Η Φανή Χαλκιά απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες για χρήση απαγορευμένων ουσιών από το... εφετείο Αθηνών, δηλαδή όχι από όργανο αθλητικό. Επειδή, λέει, «έπεσε θύμα κυκλώματος νοθευμένων σκευασμάτων».

Αυτή είναι η μοίρα του πρωταθλητή σήμερα. Και να ντοπάρεται. Και να προκαλεί υποψίες ότι «λερώνεται». Και να πέφτει... θύμα κυκλωμάτων.

Διαβάστε ακόμα:

Γουστάρουν να παίρνουν από πίσω τον Ιβάν