ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Ο ΚΑΡΕΛΗΣ

πηγή: Intime
 

«Εύχομαι νίκη του Ολυμπιακού, διότι είναι ελληνική ομάδα» είπε παραμονές του αγώνα με την Άντερλεχτ ο μέχρι χθες ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού. Και οι μαλάκες είπαν ντροπή του Καρέλη, προκλητικός ο Καρέλης να είναι με τον γάβρο.

Είπε και κάτι άλλο ο κάτοικος Βελγίου Καρέλης, ποδοσφαιριστής πλέον της Γάνδης. Ότι φαβορί κόντρα στην Άντερλεχτ είναι ο Ολυμπιακός. Πήρες χαμπάρι την προβοκάτσια;

Έπαιζε ο Παναθηναϊκός με την Μπρυζ και την Σταντάρ, τις δύο βελγικές ομάδες και ο μακαρίτης Κυράστας προλάβαινε να πει «Δεν είμαστε εμείς το φαβορί...». Όχι, δηλαδή, να μας κοιμίζουν οι Βέλγοι και να περάσει στους παίκτες μας το «μήνυμα» της σιγουριάς.

Ο πονηρός Αλβανός προπονητής της Άντερλεχτ το είπε και το ξαναείπε. Φαβορί είναι ο Ολυμπιακός. Αυτό τον συνέφερε να πει. να... χαλαρώσει ο αντίπαλός του, αφού και στην Άντερλεχτ εκτιμούν ότι μειονεκτούν έναντι του πρωταθλητή Ελλάδος. Κι αν χάσει την πρόκριση ο Αλβανός θα πει ότι αποκλείστηκα από το φαβορί.

Σέρβις στην Άντερλεχτ έκανε ο Καρέλης, αφού τον έψησε ο… Αλβανός. Ο πρώην του Παναθηναϊκού μ' αυτά που είπε στην πραγματικότητα ενήργησε σε βάρος του Ολυμπιακού. Ξυπνήστε.

Διαβάστε ακόμα:

Κι άλλη πατάτα ο Ιβάν στον ΠΑΟΚ!