ΘΕΛΩ ΤΕΛΙΚΟ ΜΕ ΠΕΝΑΛΤΥ ΜΑΙΜΟΥ ΥΠΕΡ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

πηγή: Intime
 

Έχω πληρώσει το μηνιάτικο στο συνδρομητικό κανάλι του ΟΤΕ επειδή στο σέρβις του έχει και το κύπελλο Ελλάδος. Τι γίνεται τώρα που ο Κοντονής το έστειλε αδιάβαστο το κύπελλο; Εγώ θέλω να δω κύπελλο, όχι μόνον διότι το έχω πληρώσει. Γιατί, λοιπόν, μου το στερεί η κυβέρνηση.

Διαφυγόντα κέρδη έχουν και οι ΠΑΕ. Και το συνδρομητικό κανάλι. Και η ΕΠΟ. Και το κράτος. Για τους Κοντονήδες της κυβέρνησης όλα αυτά είναι αδιάφορα. Αρκεί να πουλάνε αυτοί μούρη. Ότι είναι εξυγιαντές. Πολέμιοι της βίας.

Ο πόλεμος της βίας την σκοτώνει. Την εξαφανίζει. Όπως κάνανε στην Ολλανδία. Όπως κάνανε στην Αγγλία. Με σχέδιο. Όχι με... δηλώσεις, όπως ο Κοντονής.

«Είχα προετοιμαστεί να απολαύσω τελικό κυπέλλου αλά 2013, με Γιάχο...» μου λέει ο Νώντας. «Να παίξουν Ολυμπιακός-ΑΕΚ και το κοράκι να δώσει ανύπαρκτο πέναλτυ υπέρ του Μαρινάκη. Η καλύτερή μου! Όπως τότε στο Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης στο ΟΑΚΑ... Τότε, που στο ημίχρονο ο Μαρινάκης μπήκε στο αποδυτήριο του διαιτητή, επειδή είχε…ξεχάσει να του δώσει τις ευχές του πριν την έναρξη του αγώνα».

«Α, ρε, Κοντονή, τι θα χάσουμε..., και να σκεφθείς ότι και τις δύο φορές ψήφισα Σύριζα...» μου λέει ο δικός μου. «Αυτό ήθελα. Μαϊμού πέναλτυ στον Μαρινάκη και τον Μελισσανίδη να την πέφτει στον διαιτητή...».

Διαβάστε ακόμα:

Ρουσφέτι Κοντονή στον Μαρινάκη