ΙΒΑΝ: ΡΩΣΟΠΟΝΤΙΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟ!

πηγή: Intime
 

Μεγάλη δουλειά να έχεις λεφτά. Ποιος να σου κουνηθεί; Όταν, μάλιστα, δεν έχεις μόνον πακέτο, αλλά και το μετράς. Πληρώνεις, δηλαδή. Πόσο; Τόσο. Πάρε!

Μόνον σίδερα λυγίζει ο Κουταλιανός; Και το χρήμα αυτό κάνει. Λυγίζει και τις πιο αλύγιστες μέσες. Πρωθυπουργός να είσαι, πρώτα βλέπεις ότι ο άλλος κυκλοφορεί με χαρτί και μετά ότι σε γαμεί. Σε ξευτυλίζει. Σ' έχει για πλάκα.

Επειδή έχει φράγκα και βέβαια επειδή πληρώνει ο Ιβάν, ξεχάστηκε κιόλας η αντεθνική, η διχαστική δήλωσή του, από μικροφώνου και δημόσια, όχι σε κλειστή εκδήλωση, όχι σε παρεϊστικη μάζωξη, ότι εύχεται να διαλυθεί το ποδόσφαιρο της Αθήνας.

Το γνωστό έργο της Θεσσαλονίκης, που δεν αφορά μονάχα το ποδόσφαιρο. Ότι για όλα φταίει η πουτάνα η Αθήνα. Το κράτος του νότου. Γι' αυτό αδικιέται ο Βορράς. Γι' αυτό είναι ριγμένη η Θεσσαλονίκη.

Και μετά ο Ιβάν που τέσσερα χρόνια έχει περάσει και δεν ακούμπησε στον ΠΑΟΚ, που μ' αυτόν αφεντικό η ομάδα συχνά-πυκνά μοιάζει με σπάραγμα, με διάλυση, ξανακτύπησε. Προανήγγειλε ότι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ θα είναι Θεσσαλονικιός. Γιατί; Για να πηδήξει τους Αθηναίους. Για να τους διαλύσει. Για να κάνει πράξη τις ευχές του Ιβάν Σαββίδη, ότι πρέπει να διαλυθεί το αθηναϊκό ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ άλλαξε άποψη για τον νέο πρόεδρο της ΕΠΟ. Δεν τον θέλει ούτε Θεσσαλονικό, ούτε γενικά βορειοελλαδίτη, όπως είναι ο Γκιρτζίκης. Θα φέρει κάποιον από την πατρίδα. Έναν Ρωσοπόντιο. Μόνον έτσι θα βρει προκοπή το ελληνικό ποδόσφαιρο που θέλει να το... φτιάξει ο Ιβάν ο τρομερός.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιος ανατίναξε τ' αμάξι του παρατηρητή στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός 1-0