ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

πηγή: Intime
 

Ξεκάθαροι οι Αλαφούζος, Σαββίδης και Μελισσανίδης, οι οποίοι είναι κατηγορηματικοί για την ευθύνη Μαρινάκη στις στημένες διαιτησίες. «Δεν πάει άλλο...» λένε τα αφεντικά του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, «...να σηκωθεί να φύγει ο Μαρινάκης, να καθαρίσει ο τόπος». Πρόταση, όμως, για να μην έχει κανείς παράπονο στο πρωτάθλημα από τα κοράκια έχει και ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού.

Πράγματι, η πρόταση του Μαρινάκη που προβλέπεται να την καταθέσει εγγράφως εντός της εβδομάδας στην ΕΠΟ και την σούπερ ληγκ και να την κοινοποιήσει στον Κοντονή Σταύρο είναι σοβαρή, και υπεύθυνη. Όχι σαν κι αυτή του υφυπουργού αθλητισμού. Όχι σαν κι αυτή των τριών συναδέλφων του της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού.

Τι λέει ο Κοντονής Σταύρος; Τι κάνει ο υφυπουργός αθλητισμού; Με το που γίνει ένας χαμός σε γήπεδο, βαράει διακοπή πρωταθλήματος. Αναβολή αγώνων. Μαλακίες, δηλαδή. Αφού πάλι ξαναγίνονται τα αίσχη και τα ρεζιλίκια της εξέδρας. Δεν βγαίνει τίποτα με το να καταργείται το κύπελλο, το πρωτάθλημα.

Τι λένε οι Μελισσανίδης, Σαββίδης, Αλαφούζος; Σα δικαστές ζητάνε να απαγορευθεί στον Μαρινάκη η ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο. Και πιο καλύτερο θα ήταν να τα παρατήσει μόνος του, διότι ο χοντρός την γράφει κανονικά τη δικαιοσύνη και δεν πειθαρχεί στις αποφάσεις της.

Από την άλλη, η πρόταση Μαρινάκη είναι όλα τα λεφτά. Την αποκαλύπτει ο αποδυτηριάκιας. Να αναλάβει ο ίδιος ο πρόεδρος του Ολυμπιακού το κομμάτι της διαιτησίας. Αυτός να έχει την ευθύνη της επιλογής των διαιτητών στον πίνακα. Αυτός, ο ίδιος ο Μαρινάκης να ορίζει τα κοράκια στα παιχνίδια, αυτός να τους τιμωρεί αν δεν αποδίδουν καλά στο γήπεδο.

Είπαμε. Ξεκάθαρη και υπεύθυνη πρόταση. Να ξέρουν όλοι ποιος έχει πραγματικά το κουμάντο στη διαιτησία. Έχω ένα ερώτημα. Αν κοράκι σφάζει τον Ολυμπιακό. Αν ευνοεί σκανδαλωδώς τον Παναθηναϊκό. Αν ευνοεί κατά σύστημα την ΑΕΚ. Τι θα γίνει; Οι άλλοι θα ζητήσουν να παραιτηθεί ο Μαρινάκης της ευθύνης του να ελέγχει τη διαιτησία;

Διαβάστε ακόμα:

Η Ντόρα πήρε την Ενωση Λασιθίου για πάρτη του Μαρινάκη