ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

πηγή: Intime
 

Αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης στο πρωτάθλημα ο Μαρινάκης. Το είπε και ο ανακριτής. Και επειδή το είπε, έγινε κάτι; Δεν «είπε» μόνον ο δικαστής, αλλά και αποφάσισε να απαγορεύσει στον Μαρινάκη να ασχολείται με το πρωτάθλημα. Και επειδή το αποφάσισε ο λειτουργός της Δικαιοσύνης έγινε κάτι;

Έχεις και τους τρεις, λέω για Αλαφούζο, Μελισσανίδη, Σαββίδη, που δεν έχουν σταματήσει να γαυγίζουν ότι ο συνάδελφός τους, αυτός του Ολυμπιακού, ελέγχει την ΕΠΟ. Ότι η ποδοσφαιρική ομοσπονδία είναι σκέτο γιουσουφάκι του μεγαλομέτοχου του πρωταθλητή.

Στο έργο παίζει και... κάποιος Κοντονής Σταύρος που τα βάζει μόνον με τον... Γκιρτζίκη, τον γίγαντα, τον τεράστιο Γκιρτζίκη και δεν έχει ούτε ατάκα τσακιστή σε βάρος του Μαρινάκη. Αφού, λοιπόν, αγαπητέ αναγνώστη, σου εξέθεσα τα γνωστά, τα πασίγνωστα, όλα όσα προηγήθηκαν, να περάσουμε στα άγνωστα. Πιο συγκεκριμένα, ποια είναι η αλήθεια στη «σχέση» ΕΠΟ και Μαρινάκη.

Γι' αυτό σκοτώνονται τα αφεντικά του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού. Για το ύποπτο, λένε, το βρώμικο αλισβερίσι Μαρινάκη και ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας που αβαντάρει, που προστατεύει τον Ολυμπιακό από τη μία και από την άλλη παίζει εχθρικά σε βάρος των τριών ΠΑΕ. Να σου πω, λοιπόν, πως έχουν τα πράγματα.

Ο Μαρινάκης δεν έχει καμμία «σχέση» με την ΕΠΟ. Καμμία επαφή! Ούτε καν μιλάει με τον Γκιρτζίκη στο τηλέφωνο, πακιστάνικο, ινδιάνικο, ταλιμπάνικο; Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού απλά κάποια στιγμή ζήτησε από τον πρόεδρο της ομοσπονδίας την... ευθύνη της διαιτησίας . Διεπίστωσε ο Μαρινάκης ότι η διαιτησία δεν πάει καλά και προθυμοποιήθηκε να την νοικοκυρέχει. Και ο Γκιρτζίκης συμφώνησε. Δέχθηκε το αίτημα του εφοπλιστή.

Πολύ καλώς έπραξε ο γίγας Γκιρτζίκης. Όλο και κάτι θα έχει πάρει το αυτί σου για τις αποκρατικοποιήσεις. Τις ιδιωτικοποιήσεις. Η καλύτερή τους, ορισμένων κυβερνήσεων. Φεύγει ένας μπελάς από επάνω τους. Στην ελεύθερη αγορά ο ΟΠΑΠ, ο ΟΤΕ, το λιμάνι Πειραιώς. Κάτι «τέτοιο» έκανε και η ΕΠΟ με τον κύριο Μαρινάκη, που είναι ένας ποδοσφαιρικός επιχειρηματίας. Ανέλαβε τη φροντίδα της διαιτησίας στο επαγγελματικό πρωτάθλημα. Πού είναι το κακό;

Μια τέτοια «παραχώρηση» της διαιτησίας από την ΕΠΟ σ' έναν ιδιώτη δεν προβλέπεται θεσμικά. Κακώς, λέω εγώ. Η ΕΠΟ, λέω εγώ, θα έπρεπε να αναθέσει και την εθνική ομάδα σ' έναν άλλον ιδιώτη. Όχι και τις εθνικές ομάδες να τις αναλάβει ο Μαρινάκης. Όχι όλα ένας.

Ο Σαββίδης για παράδειγμα, που έφτιαξε ομάδα μοντέλο στον ΠΑΟΚ είναι μια περίπτωση προς εξέτασιν. Να πάρει την εθνική ομάδα ο Ρώσος και ας αποφασίσει να φοράνε τη φανέλλα της μονάχα ποδοσφαιριστές από την Βόρειο Ελλάδα, όχι της Αθήνας.

Έτσι που λες. Τα πράγματα είναι όπως στα γράφω. Ο μεν Γκιρτζίκης δεν ασχολείται καν με τη διαιτησία, ο δε Μαρινάκης με κάποιους «υφιστάμενους» που έχει στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας αποφασίζει για τα πάντα. Ποιοι διαιτητές θα προωθηθούν, ποιοι θα επιλεγούν, ποιοι θα οριστούν σ' εκείνο και τον άλλο αγώνα.

Να σου πω και το τελευταίο. Εγώ αν ήμουν Μαρινάκης, αφού δεν αναγνωρίζεται το έργο μου στην διαιτησία, θα καλούσα έναν άλλον πρόεδρο ΠΑΕ να κάτσει πάνω στο αγγούρι. Όποιον έχει τα κότσια να πάρει εκείνος την ευθύνη απέναντι σ' όλους.

Κλείνω με το πιο καυτό ερώτημα. Αν όλοι γνωρίζαμε ότι επίσημα τη διαιτησία την έχει στα χέρια του ο Μελισσανίδης, ο Αλαφούζος, ο Σαββίδης, κάποιος απ' αυτούς, τα κοράκια θα ευνοούσαν την ομάδα του αφεντικού τους; Δεν νομίζω. Θα μεροληπτούσαν υπέρ μιας ΠΑΕ και θα είχαν στο σημάδι τις άλλες; Δεν νομίζω.

Διαβάστε ακόμα:

Γελάνε στην Ευρώπη με τον πρόεδρο της ΕΠΟ