ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ

πηγή: Intime
 

Στον Παναθηναϊκό ήδη περιμένουν πώς και πώς να τελειώσει η σαιζόν και σκέπτονται μόνον τι θα κάνουν στο προσεχές πρωτάθλημα. Δεν έχουν άλλη επιλογή, άλλωστε. Και επειδή ο προγραμματισμός ξεκινάει πάντα από τον προπονητή σε κάθε σοβαρή ομάδα, σύμφωνα με τα στημένα ρεπορτάζ συνεχίζει κανονικά ο Ιταλός Αντρέα Στραματσόνι.

Δεν υπάρχει προγραμματισμός αν προηγουμένως η ΠΑΕ δεν καταλήξει στον άνθρωπο που θα αναλάβει την αγωνιστική διαχείρηση της ομάδας στο πρωτάθλημα και την Ευρώπη. Ο Αλαφούζος γνωρίζει ότι η εμπιστοσύνη του κόσμου έχει κλονιστεί για τον Ιταλό. Στους βάζελους δεν γεμίζει το μάτι ο Στραματσόνι, ο οποίος έχει συμβόλαιο ενάμισυ χρόνο. Ένα ακόμα χρόνο, δηλαδή.

Από τον Παναθηναϊκό, όμως, «διαρρέουν» ότι ο Στραματσόνι έχει κριθεί, έχει περάσει τις εξετάσεις και γι' αυτό θα... ανανεωθεί η οψιόν του συμβολαίου του. Σύμφωνα, όμως, με πληροφορίες δεν υπάρχει καμμία οψιόν, άρα ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος με βάση το συμβόλαιο να κρατήσει τον Ιταλό. Διαφορετικά θα τον αποζημιώσει αν τον στείλει.

Ο Παναθηναϊκός, όμως, δεν έχει την οικονομική πολυτέλεια να πληρώνει αποζημιώσεις, πολύ περισσότερο να πληρώνει πιο ακριβό προπονητή. Να, γιατί επικοινωνιακά γίνεται το παιχνίδι, ώστε να ανέβει η εμπιστοσύνη του κόσμου για τον Ιταλό, που τον κρατάμε διότι είναι καλός, διότι αξίζει να αναλάβει την ευθύνη του... νέου κτισίματος της ομάδας.

Διαβάστε ακόμα:

Οταν ο Εσιέν ξεβράκωσε τον Καζανόβα