Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΔΙΑΣΥΡΕΙ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΝΗ

πηγή: Intime
 

Ποιος πολιτικός καριέρας θα ήθελε να ήταν στη θέση του υφυπουργού αθλητισμού και κάθε ημέρα να του κάνει ένα χοντρό καψόνι ο Μαρινάκης, ο Σαββίδης, ο Μελισσανίδης, ο όποιος. Θα μου πει ότι αυτοί οι τρεις κύριοι κάθονται... καλά. Είναι φρόνιμοι. Μ' αυτό το πλευρό να κοιμάσαι.

Υπ' όψιν, μήπως σου διαφεύγει, να σου θυμίσω ότι και οι εν λόγω τρεις είναι υψηλών κυβικών μεγαλοεπιχειρηματίες και δεν έχουν σχέση με το δημόσιο. Οι μπίζνες των αφεντικών ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού είναι κατά 80-95% εκτός Ελλάδος. Ο δε «άλλος», ο τέταρτος της παρέας, ο Αλαφούζος είναι «θρασύς», θρασύτατος και Παναγιά βοήθα. Όπως στο λέω... Μάρκα μ' έκαψες, που λέμε, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

-Δεν έρχομαι στο ραντεβού, σύντροφε Κοντονή, κάνε δουλειά με τους άλλους «τρεις». Δεν έχω χρόνο για χάσιμο, να ακούω τις παπαρδέλες σου, σύντροφε υφυπουργέ.

Έτσι ξηγήθηκε ο φαλακρός πράκτωρ. Στάση αξιοσέβαστη. Το χειρώτερο για τον Κοντονή Σταύρο είναι άλλο. Ότι ο Αλαφούζος τον ξευτυλίζει στα ίσα τον συριζαίο, που αέρα πατέρα μιλάει για... εξυγίανση και κάθαρση, για πόλεμο στη διαπλοκή και τη βία στα γήπεδα. Το γνωστό πολυμεταχειρισμένο ποίημα όοοολων των προκατόχων του.

Τι κάνει ο Αλαφούζος; Αυτό που δεν κάνει ο Κοντονής Σταύρος. Τρέχει στον εισαγγελέα με νέα, λέει, στοιχεία, για να ξεμπροστιάσει τον Μαρινάκη. Την εγκληματική οργάνωση. Δεν ξέρει κανείς τι θα πετύχει ο Αλαφούζος. Κι αν τα νέα στοιχεία αποδεικνύουν τις κατηγορίες του. Εκείνο που σημειώνω είναι ότι ο υφυπουργάκος τρώει ξύλο από τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού. Είναι απλά θεατής των κινήσεων του Αλαφούζου, διότι αυτός δείχνει να ενδιαφέρεται να ξεβρωμίσει ο χώρος.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Αλαφούζος, ο πιο σοβαρός από τους «4»