Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ... ΣΤΟΙΧΗΜΑ

πηγή: Intime
 

Έχασε η ΑΕΚ από τον Παναιτωλικό. Κι όμως, αν μιλάμε ποδοσφαιρικά, αυτό δεν ήταν το αποτέλεσμα του αγώνος. Άσε τους οπαδούς εκείνους που έχουν την τύφλα τους να στέκονται στη νίκη, στην ήττα.

Η ΑΕΚ δεν έπαιξε μπάλλα στο Αγρίνιο. Αυτό ήταν το αποτέλεσμα. Όπως και ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα ήταν λίγος κόντρα στην Καλλονή. Καμμία, ναι καμμία ουσιαστική σημασία ότι πήρε το τρίποντο. «Εδώ και ενάμισυ μήνα κερδίζουμε αλλά τι να το κάνεις, δεν βελτιωνόμαστε...» παραδέχθηκε ο Πογιέτ μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό, που σκόραρε στα τελειώματα των καθυστερήσεων. Μαύρη αλήθεια είπε ο προπονητής.

Τι να την κάνεις την ομάδα που δεν έχει αγωνιστική αξιοπιστία; Όχι, βέβαια, να σε παρηγορεί ότι... κερδάει. Όταν η νίκη πιθανόν να οφείλεται περισσότερο στην αδυναμία του αντιπάλου.

Μεγαλομέτοχος του ΟΠΑΠ είναι ο Μελισσανίδης και όσο να μη γνωρίζει από ποδοσφαιρικό στοιχηματισμό, θα πρέπει να αντιλαμβάνεται ότι η ΑΕΚ δεν προσφέρεται να την παίξεις στο τζόγο. Θα σε «πουλήσει» σαν παίκτη. Θα σε προδώσει. Είναι ομάδα κορυφής στη βαθμολογία, όμως δεν σου ζητάει φράγκα να ακουμπήσεις επάνω της. Επειδή είναι ομάδα χωρίς σταθερότητα και συνέπεια στην απόδοσή της.

Να σου πω και το άλλο. Δεν το αποκλείω ο Πογιέτ βλέποντας τα χάλια της ομάδας του με τον Παναιτωλικό να αισθάνθηκε ότι ο ίδιος βρίσκεται στο κενό. Έχει δουλέψει με τους παίκτες της ΑΕΚ κάποιο διάστημα, από τότε που ήρθε Ελλάδα, και παρακολουθεί στο Αγρίνιο μια ομάδα, την ομάδα του, σα να την ανέλαβε χθες. Πριν από μια εβδομάδα. Σα να μην έχει περάσει τίποτα από τη δουλειά του στην ομάδα.

Διαβάστε ακόμα:

Τι φταίει 4 χρόνια στον ΠΑΟΚ