ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ

 

Το κύπελλο θα παιχθεί; Ουδείς ξέρει. Ο Μαρινάκης, όμως, θέλει και το κύπελλο. Με το δίκαιό του. Κέρδισα και στην Τούμπα τον ΠΑΟΚ, γιατί να μην πάρω το νταμπλ. Τι φταίω εγώ ως Ολυμπιακός επειδή ο Κοντονής είναι της πλάκας και στο θέμα της βίας δεν έχει κάνει τίποτα.

Παίρνω το πρωτάθλημα, σου λέει ο Μαρινάκης, είμαι η καλύτερη ομάδα, άρα θέλω και το κύπελλο. Ποιος είναι αυτός ο Κοντονής που αφαιρεί έναν τίτλο από την Ιστορία του Ολυμπιακού αλλά και από το προσωπικό μου βιογραφικό ως μεγαλομέτοχου.

Να γίνει το κύπελλο θέλει και ο Μελισσανίδης. Το 'χει σίγουρο ότι η ΑΕΚ θα περάσει τον Ατρόμητο και ελπίζει να ξανακερδίσει τον Ολυμπιακό στον τελικό του κυπέλλου. Είναι άδικο να χάνεται ένα κύπελλο αλλά και η ευκαιρία να χαρούν οι αεκτζήδες, επειδή η αποτυχημένη σ' όλα κυβέρνηση του Σύριζα αδυνατεί να ελέγξει το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ με την παρουσία οπαδών της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού.

Αποκλειστική πληροφορία. Μελισσανίδης και Μαρινάκης στη συνάντηση που θα έχουν με τον Κοντονή Σταύρο θα του πουν τα εξής:

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: Κύριε υπουργέ, προσωπικώς σας διαβεβαιώνω ως ηγέτης του Ολυμπιακού, παρ' ό,τι πειθαρχώ στην εντολή του ανακριτή και δεν ενασχολούμαι με την ομάδα μου, πως οι οπαδοί μας θα είναι σκέτο κατηχητικό στον τελικό. Ακόμα κι αν το κοράκι με εντολή της εγκληματικής οργάνωσης δώσει τρία ανύπαρκτα πέναλτυ υπέρ της ΑΕΚ.

Ο Κοντονής, ο τόσο άσχετος, θαρρεί πως ο εφοπλιστής του κάνει πλάκα. Τον κοροϊδεύει. Ο Μαρινάκης, όμως, μιλάει πολύ σοβαρά, εννοεί πέρα για πέρα όσα καταθέτει στην ιστορική συνάντηση των «3» με τον υπουργό. Μια συνάντηση βαράτε με κι ας κλαίω που θα κρίνει το παρόν και το μέλλον του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα. Να, πως ολοκληρώνει ο Μαρινάκης:

-Κύριε υπουργέ, θέλω το κύπελλο. Κι αν δεν αποφασίσετε να συνεχιστεί κανονικά, τουλάχιστον εμείς θα το διεκδικήσουμε στα χαρτιά. Με κλήρο. Συμφωνεί και ο παριστάμενος κύριος Μελισσανίδης.

Ο Κοντονής Σταύρος έχει χάσει χρώμα, μιλιά κι όλη την αριστερή του ιδεολογία. «Τι εννοείται να παίξετε τον τελικό στα χαρτιά; Και πώς αποφασίζετε εσείς, κύριε Μαρινάκη, μαζύ με τον κύριο Μελισσανίδη, όταν η ΑΕΚ στο γήπεδο δεν απέκλεισε τον Ατρόμητο;».

Το λόγο στη συνέχεια παίρνει ο Μελισσανίδης.
-Κύριε υπουργέ, ήρθαμε εδώ για να κάνουμε δουλειά. Δεν είμαστε αργόσχολοι, ούτε παπαρολόγοι. Ισχύει ότι σας είπε ο κύριος Μαρινάκης. Θέλουμε το κύπελλο. Αν δεν μας αφήσετε να παίξουμε στον τελικό, θα ρίξουμε το κέρμα! Χωρίς την άδειά σας, με το παρδόν. Δεν θα μας απαγορεύσετε να παίξουμε το κύπελλο στον κλήρο.

«Κύριε Μελισσανίδη, σας θυμίζω ότι η ομάδα σας δεν έχει προκριθεί στον τελικό, όπως ο Ολυμπιακός μετά την άρνηση του ΠΑΟΚ να δώσει τη ρεβάνς...» του βγαίνει από αριστερά ο Κοντονής Σταύρος.

-Κύριε υπουργέ, η ΑΕΚ έχει ήδη συνεννοηθεί με τον Ατρόμητο! Και ο κύριος Σπανός συμφωνεί στο «κέρμα». Αν, λοιπόν, ευνοηθεί ο Ατρόμητος στο «κορώνα-γράμματα», τότε αυτός θα διεκδικήσει από τον Ολυμπιακό πάλι με κέρμα το κύπελλο.

Όταν αποχώρησαν τα αφεντικά των ΠΑΕ ο Κοντονής Σταύρος αναρωτιόταν το αμλετικό «Να είναι κανείς υπουργός αθλητισμού, να μην είναι...».

Διαβάστε ακόμα:

Τι φταίει 4 χρόνια στον ΠΑΟΚ