ΜΕ «ΚΑΡΦΩΣΑΝΕ» ΛΕΕΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

πηγή: Intime
 

Το αναφέρει καθαρά η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ότι ο προϊστάμενος εισαγγελίας Ισίδωρος Ντογιάκος, που ουσιαστικά «απαγόρευσε» την παρουσία του Μαρινάκη στη συνάντηση στο γραφείο του Κοντονή Σταύρου, δέχθηκε προηγουμένως «καταγγελίες και οχλήσεις» από δημοσιογράφους. Τι σημαίνει αυτό; Να σου πω.

Ένας δημοσιογράφος αμολάει ένα ρεπορτάζ αποκαλυπτικό και αναφέρεται σε σκάνδαλο σε βάρος επώνυμου επιχειρηματία. Άσχετο αν το ρεπορτάζ είναι «παραγγελιά» από ανταγωνιστή του εν λόγω επιχειρηματία. Ο δημοσιογράφος ενημερώνει τον εισαγγελέα. Το και το.

Οπότε ο εισαγγελέας δεν έχει δικαιολογία να μην παρέμβει. Να μην ασκήσει δίωξη σε βάρος του επιχειρηματία, αν βέβαια η υπόθεση προσφέρεται. Ακόμα κι αν έχει βουίξει ο τόπος για μια αποκάλυψη δημοσιογραφική, ο εισαγγελέας πιθανότητα να μην αντιδρά, επειδή ο ρεπόρτερ, ο εκδότης του μέσου δεν έστειλε τα σχετικά δημοσιεύματα στον λειτουργό της δικαιοσύνης.

Στην περίπτωση του Μαρινάκη. «Κάποιοι», κατά τον Ολυμπιακό, από τον Παναθηναϊκό ενημέρωσαν τον Ντογιάκο ότι ο Μαρινάκης είναι υπόδικος. Ότι του έχει απαγορευθεί η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο. Πώς, λοιπόν, θα παραστεί σε συνάντηση με ατζέντα που αφορά τις εκλογές της ΕΠΟ, τη διαιτησία.

Διαβάστε ακόμα:

Κόκκινη κάρτα Ντογιάκου σε Κοντονή για Μαρινάκη!!!