ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΠΑΛΛΑ ΜΕ ΓΚΙΡΤΖΙΚΗ ΠΡΟΕΔΡΟ!

πηγή: Intime
 

Τα χάλια του έχει ο Παναθηναϊκός, αλλά κέρδισε 3-2 στις καθυστερήσεις την αδιάφορη Βέροια στη Λεωφόρο. Τα χάλια της είχε και η ΑΕΚ αλλά πήρε το βαθμό της ισοπαλίας χωρίς να σκοράρει από την καταδικασμένη Καλλονή. Τα χάλια του είχε και ο ΠΑΟΚ, αυτός έχασε στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο που δεν έχει καταλάβει ότι έφυγαν οι Μπουμάλ, Χατζηισαϊας.

Ο Ολυμπιακός; Είναι εκτός κριτικής. Εκτός βαθμολογίας. Εκτός συναγωνισμού. Μόνον οι άρρωστοι γάβροι δίνουν νοήμα της συμμετοχής στο πρωτάθλημα και οι εφημερίδες τους. Έτσι γαμάει ο Πειραιάς. Θα βλέπετε την πλάτη μας. Σας έχουμε για πλάκα. Υπάρχετε μόνο για να προσκυνάτε τον Θρύλο.

Να αλλάξουμε πλανήτη. Η Λέστερ, κάτι σαν τον Λεβαδειακό της Αγγλίας, προχωράει από νίκη σε νίκη στο καλύτερο και δυσκολότερο πρωτάθλημα του κόσμου. Και οι οπαδοί της Λέστερ δίνουν ρεσιτάλ σεμνότητος. Καμμία γραφικότης. Καμμία πρόκληση. Καμμία αλητεία σαν και τους Μάου-Μαου της Ελλάδος.

Ποδόσφαιρο για τα μπάζα στο πρωτάθλημα, όμως οφείλουμε να δικαιολογήσουμε τα χάλια των μεγάλων ομάδων μας. Πώς να παίξουν μπάλλα με πρόεδρο στην ΕΠΟ τον απατεώνα τον Γκιρτζίκη. Επειδή είναι ωραίος σαν ζεν πρεμιέ του γαλλικού θεάτρου θα κρατάει και την καρέκλα του πρωθυπουργού του ποδοσφαίρου; Δεν γίνεται. Έχει δίκιο, λοιπόν, ο υφυπουργός αθλητισμού του Σύριζα, της λαϊκιάς κυβέρνησης, που ζητάει από την διοίκηση της ΕΠΟ να σηκωθεί να φύγεi.

Ο κόσμος θέλει να δει ποδόσφαιρο ποιοτικό και θεαματικό κι αυτός ο Γκιρτζίκης δεν αφήνει τις ομαδάρες μας να δείξουν στο γήπεδο πόσο οργανωμένες είναι σαν επιχειρήσεις, πόσο σοβαρά ασχολούνται με το αντικείμενό τους, την παραγωγή αξιόπιστου ποδοσφαιρικού προϊόντος.

Διαβάστε ακόμα:

Και ο Αλαφούζος αγοράζει ομάδα στην Αγγλία