ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ... ΣΥΡΙΖΑ

πηγή: Intime
 

Άλλαξε η διοίκηση στην Ένωση της Ζακύνθου. Αυτό σημαίνει ότι η ιδιαίτερη πατρίδα του υφυπουργού αθλητισμού δεν θα ψηφίσει τον Γκιρτζίκη, τον σημερινό πρόεδρο της ΕΠΟ, αλλά κάποιον άλλον. Ποιον; Άγνωστο ακόμα. Όταν αποφασιστεί ότι ο αντίπαλος του φασουλάδα Γκιρτζίκη είναι ο κύριος μπάμιας τάδε, αυτόν θα ψηφίσει η ΕΠΣ Ζακύνθου.

Σύριζα ψήφισε η ποδοσφαιρική Ζάκυνθος. Δεν ψήφισε αυτή τη φορά παλαιοκομματικά. Άλλο ότι και η νέα διοίκηση του νησιού θα ψηφίσει ό,τι της πούνε στις εκλογές της ΕΠΟ τον προσεχή Οκτώβριο. Σημασία έχει ότι έγινε «αλλαγή». Αλλαγή προσώπων που θα υπηρετήσουν την ίδια πολιτική.

Όπως έγινε με τον Σύριζα, που έκανε την «αλλαγή» στην Ελλάδα με τη νίκη του στις εκλογές. Άλλαξαν πρόσωπα για να εφαρμόζουν την ίδια πολιτική. Ακριβώς την ίδια. Στον πόντο. Σα να έχουμε κυβέρνηση ΝΔ είναι η δουλειά και με τον Σύριζα. Η «αλλαγή» έγινε, όμως. Η αλλαγή στα πρόσωπα.

Δεν είναι λίγο αυτό. Ο λαός βαρέθηκε να τα χώνει στον Σαμαρά και τον Βενιζέλο και ήθελε μία αλλαγή. Να νοιώθει άσχημα με μια άλλη κυβέρνηση, αυτή του Τσίπρα, όχι πάλι με την ίδια.

Τα ιδεώδη της νέας ποδοσφαιρικής παράταξης που γεννιέται ψήφισαν στην Ζάκυνθο. Τις αρχές και τις αξίες όχι ακριβώς του Σύριζα, αλλά της συμμαχίας Αλαφούζου-Μελισσανίδη-Σαββίδη. Η Ζάκυνθος του Κοντονή Σταύρου καταψήφισε την παράταξη και τα ιδεώδη, τις αρχές και τις αξίες, του Μαρινάκη.

Διαβάστε ακόμα:

Κοντονή Σταύρο, κάνε άλλον ένα νόμο