Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ... ΑΡΧΗ

πηγή: Intime
 

Έχω έτοιμο το αυριανό σενάριο. Ο Κοντονής Σταύρος δεν θα παραιτηθεί. Δεν θα τον «παραιτήσει» ο Τσίπρας. Η αλλαγή στο υφυπουργείο αθλητισμού θα γίνει στα πλαίσια του
προσεχούς ανασχηματισμού. Αντιληπτό γιατί.

Αν τον διώξουν τον Κοντονή Σταύρο θα θεωρηθεί αποτυχημένος. Ο Τσίπρας, δηλαδή, απέτυχε αφού είχε κάνει κακή επιλογή. Αφού ανέχθηκε τον αποτυχημένο. Αφού ξανατοποθέτησε στο ίδιο πόστο τον αποτυχημένο.

Ύστερα είναι και άδικο να κριθεί ως αποτυχημένος ο Κοντονής Σταύρος. Εντελώς άδικο. Δεν κατάλαβα. Υπάρχει πετυχημένος υπουργός στον σύριζα; Μην τρελλαθούμε. Μήπως είναι πετυχημένος ο πρωθυπουργός; Ντροπή, λοιπόν, είναι αποτυχημένος προϊστάμενος να διώχνει σαν αποτυχημένο έναν υφιστάμενο.

Να, όμως, που θα διοριστεί νέο πρόσωπο ως υφυπουργός αθλητισμού. Και όπως ακούγεται θα είναι κάποιος από τους βουλευτές του σύριζα που περιμένουν να υπουργοποιηθούν. Και ο επόμενος του Κοντονή Σταύρου θα πει ότι θα...συνεχίσει την πολιτική του πετυχημένου προκατόχου του. Ότι ο Ζακυνθινός έβαλε τις βάσεις της κάθαρσης κι εγώ, ο νέος, θα ολοκληρώσω το έργο του.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιο είναι το... μέλλον της εγκληματικής οργάνωσης