ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ

πηγή: Intime
 

Κι αν είπαμε και μια κουβέντα παραπάνω, καλή καρδιά. Ετσι πάει. Ναι, ο Πεδουλάκης ξανά στον Παναθηναϊκό. Αυτός που εκδιώχθηκε όταν έχασε από την Κούτσα, όπως ακριβώς και ο προκάτοχός του Τζόρτζεβιτς.

Εκεί, στην Πανάθα δηλαδή, ο Αρτζι θα βρεί τον Νίκο Παππά, έναν ταλαντούχο παίκτη που εκτός από τραυματίας, κάνει ωραίες δηλώσεις. Σε μια από αυτές, τον προηγούμενο Γενάρη, είχε πει πως δεν ο Πεδουλάκης είναι καλός προπονητής, όμως δεν ταιριάζουν τα χνώτα τους.

Η αγκαλιά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Μπουρούση μεταφράστηκε από μερικούς ως προετοιμασία εδάφους για να πάει κάποια στιγμή ο γαμπρός του μακαρίτη του Ψωμιάδη στην Πανάθα. Μιλάμε για τον Μπουρούση που το 2009 στο Βερολίνο τα είχε βάλει με την εξέδρα του Παναθηναϊκού ως παίκτης του Ολυμπιακού, χειρονομώντας. Λίγα χρόνια αργότερα ως σέντερ της Ρεάλ ξανά μανά τα ίδια.

Να σου πω κάτι. Κι αν είπαμε και μια κουβέντα παραπάνω, καλή καρδιά. Μια απολογία, μια αγκαλιά, μια κωλοτούμπα βρε αδελφέ και η ζωή συνεχίζεται. Τουλάχιστον αυτή η κωλοτούμπα δεν μας ψειρίζει όπως τα μνημόνια που όλες οι κυβερνήσεις της Ελλάδας θα είχαν σκίσει.

Διαβάστε ακόμα:

Πόσοι χούλιγκαν είναι μαθητές;