Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

πηγή: Intime
 

Κανένας δεν θα ήθελε να βρίσκεται στη θέση του Ιβάν Σαββίδη. Χωρίς υπερβολή ο άνθρωπος βιώνει το πλέον άγριο ζόρι στην προσωπική του ζωή. Τέσσερα χρόνια αποτυχίας στον ΠΑΟΚ. Μέχρι σήμερα τον έχουν σώσει τα πακέτα του. Δημοσιογράφοι, βετεράνοι, επώνυμοι παοκτσήδες το παίζουν αμίλητο νερό, κάνουν το μαύρο, άσπρο και κάθε χρόνο άντε, πάλι, για μια νέα αρχή.

Τραγική κατάσταση. Η ομάδα έμεινε 40 βαθμούς πίσω και αν φταίει κάτι, αυτό βρίσκεται…εκτός ΠΑΟΚ. Story κάτι μεταξύ καραγκιοζισμού και χατζιαβατισμού.

Ο Ιβάν δεν είναι κορόιδο. Γνωρίζει γιατί όλοι τον γλύφουν. Επειδή έχει χαρτί. Επειδή, κυρίως, πληρώνει. Όχι έχει φράγκα και δεν βάζει ούτε το δάκτυλο στην τσέπη.

Το ζήτημα δεν είναι βέβαια η σπάτουλα,το πασαλιψατέρ στον Ιβάν Σαββίδη, όσο τι θα κάνει ο ίδιος. Τι μπορεί να κάνει για να ξεφύγει από την καταδίκη. Από τον προσωπικό του Γολγοθά στον ΠΑΟΚ.

Ξέρει πολύ καλά ο Ιβάν Σαββίδης, ότι δεν τον γλυτώνει κανένας άλλος Μπερμπάτωφ. Μια άλλη μεταγραφή αεροδρομίου. Ακόμα κι αν ο επόμενος Μπερμπάτωφ γίνει ο ηγέτης της ομάδας.

Ψάχνει πάλι τον «αντ' αυτού» ο μεγαλομέτοχος στον ΠΑΟΚ. Κάποιον έντιμο και ικανό στο χώρο, γνώστη στο αντικείμενο, για να του «παραδώσει» το μαγαζί. Πάλι, όμως, για μια φορά ακόμα το αφεντικό θα παίξει την ομάδα στα ζάρια. Ο,τι κάτσει. Επειδή δεν έχει εμπιστοσύνη σε κανέναν. Επειδή πολύ εύκολα, και πολύ γρήγορα, και πριν διώξει έναν συνεργάτη του, μάλιστα δικής του επιλογής, τον έχει «αδειάσει» στα μάτια των άλλων, των «υφιστάμενων» του.

Από τη μία, λοιπόν, ο Σαββίδης δεν παίρνει ο ίδιος επάνω του την ευθύνη, όπως π.χ. ο Αλαφούζος και ο Μαρινάκης στις ομάδες τους, από την άλλη είναι απρόβλεπτα «προβληματικός» απέναντι σ' αυτούς στους οποίους αναθέτει καθήκοντα στον ΠΑΟΚ.

Τέσσερα χρόνια στον ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης. Κι αν λάβουμε υπ' όψιν τη βαθμολογία, η ομάδα είναι χειρώτερη σε σύγκριση με την εποχή πριν τον σημερινό μεγαλομέτοχο.

Διαβάστε ακόμα:

Είναι ψυχολογικά ανώμαλος ο Μαρινάκης;