Ο ΚΑΤΑΜΑΥΡΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ

πηγή: Intime
 

Το να κάνεις τον σκληρό με το στόμα είναι εύκολο. Όχι τσάμπα, όμως. Το πληρώνεις πολύ βαρειά να πουλάς νταηλίκι, χωρίς να πιάνεις πουλιά στον αέρα. Κι όταν σε πάρουν πρέφα ότι ναι μεν τα λες χοντρά και τσουβαλάτα, ότι δεν κωλώνεις, αλλά από την άλλη δεν παρουσιάζεις αποτέλεσμα. Τότε ο τσαμπουκάς έχει κόστος. Θα σε πάρουν με τα μπουγέλα.

Τέσσερα χρόνια είναι στον ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης. Δεν είναι χθεσινός. Ούτε ο κόσμος θα συνεχίσει να κάνει το κορόιδο, δηλαδή να τον αντιμετωπίζει ως πρωτάρη. Τέσσερα χρόνια είναι πολλά, τόσα πολλά που δεν έχει περιθώριο ο μεγαλομέτοχος να καλύπτεται από... δικαιολογίες.

Μετά από 4 χρόνια με αφεντικό τον Σαββίδη ο ΠΑΟΚ ήταν ακόμα χειρώτερος. Σαράντα βαθμούς πίσω από τον πρωταθλητή. Η αποτυχία του ομογενούς επιχειρηματία είναι συντριπτική. Σαράντα βαθμοί είναι αυτοί, για την ακρίβεια 19 χιλιόμετρα μαραθώνιου δρόμου, τόσο υστέρησε του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ βρίσκεται σε απελπισία. Δεν ξέρει τι να κάνει. Ο άνθρωπος είναι έξυπνος, αντιλαμβάνεται τι τον περιμένει στην περίπτωση που ο ΠΑΟΚ αποτύχει αγωνιστικά για πέμπτη σερί σαιζόν. Τι θα πει; Ότι φταίει ο Μαρινάκης, ο Τσίπρας, ο Κοντονής, ο Αλαφούζος, το κράτος των Αθηνών.

Μαρτύριο έχει γίνει ο ΠΑΟΚ για τον Σαββίδη. Σκέτος εφιάλτης. Ο Αλαφούζος, όπως ο Μελισσανίδης και ο Μαρινάκης κυττάνε το μαγαζί τους. Μέχρι πότε θα περνάνε αυτά τα σάπια «Να ενωθούμε για να πολεμήσουμε το παρασκήνιο...»; Όταν είσαι 40 βαθμούς πίσω, τότε το φρόνιμο και το αξιοπρεπές είναι να κυττάς τι θα κάνεις εσύ με τα χάλια σου. Πρώτα αυτό και μετά οι πουστιές των αντιπάλων.

Διαβάστε ακόμα:

Είναι ψυχολογικά ανώμαλος ο Μαρινάκης;