ΜΠΛΕΞΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ!

πηγή: Intime
 

Ο Αλέξης Κούγιας στην Α' εθνική, που τη λένε σούπερ ληγκ. Ποια Λάρισα; Ουδείς βλέπει Λάρισα, επιστροφή της αελάρας, όλοι ξέρουν ότι πλέον θα έχουν να κάνουν με τον δικηγόρο. Που εδώ και 30 χρόνια, είτε έχει μια από τις 20 ομάδες που πέρασε, είτε όχι, πάντα παίζει πρώτο τραπέζι πίστα. Με τις καταγγελίες του, τις αποκαλύψεις του, τις παρεμβάσεις του στη δικαιοσύνη και τις προσωπικές κόντρες μ' όλους. Σήμερα μ' αυτούς, αύριο με τους άλλους.

Γι' αυτό δεν τον θέλανε στα πόδια τους τον Αλέξη Κούγια. Επειδή δεν του έχουν εμπιστοσύνη σαν παίκτη, σαν συμπαίκτη. Γεννημένος για την... αντιπαλότητα είναι ο Κούγιας. Κοντραδόρος. Μπουκαδόρος. Να μου το θυμηθείς. Ποιο;

Τα φοβερά σκηνικά που θα παρακολουθήσουμε στο προσεχές πρωτάθλημα, αν βέβαια ξεκινήσει. Κι αν ξεκινήσει, καμμία σιγουριά δεν υπάρχει ότι και θα τελειώσει. Το σίγουρο είναι ένα. Στάνταρ μπετόν. Ο Κούγιας, τώρα που πέτυχε αυτό που δεν τον άφησαν με την Παναχαϊκή, να πάρει θέση στο τραπέζι της σούπερ ληγκ, ολότελα «προπονημένος», με καινούργιο ρεπερτόριο, εννοώ οπλοστάσιο, θα ρίξει τις μπόμπες της ζωής του. Και όποιον πάρει ο χάρος. Κάποιος του είπε ένα «μυστικό». Βάρα όποιον θες, Μελισσανίδη, Μαρινάκη, Αλαφούζο, μην πειράξεις τον Σαββίδη.

Διαβάστε ακόμα:

Πατριώτης ή προδότης ο Ριβάλντο