ΠΟΙΟΣ ΣΑΜΠΑΟΛΙ; ΜΟΝΟΝ Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΑΦΗ!

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, λέει, από την Χιλή ο Αργεντινός προπονητής Χόρχε Σαμπάολι πρόκειται να έχει επαφές με την ΑΕΚ. Τι είδους επαφή δεν διευκρινίζεται. Ο εν λόγω Σαμπάολι, που ως προπονητής της Χιλής πήρε το Κόπα Αμέρικα, έρχεται στην Ευρώπη, λέει, και θα έχει επαφή με Εσπανιόλ, με Λάτσιο, με ΑΕΚ. Για ποιο λόγο θα γίνει αυτή η επαφή, επίσης δεν διευκρινίζεται.

Υπ' όψιν ότι η ΑΕΚ έχει ήδη ξεκινήσει επαφές, συγκεκριμένες, για να βρει τον επόμενο προπονητή της, με ονόματα που δεν έχουν βγει στον αέρα. Επαφές κατ' αρχήν διερευνητικές και ουσίας.

Ο συγκεκριμένος Σαμπάολι προ καιρού είχε, λέει, επαφή με τον Αμπράμοβιτς, πιο συγκεκριμένα με εκπρόσωπο του ολιγάρχη, για να αναλάβει την Τσέλσυ. Έχει καμμία σχέση η ΑΕΚ με την Τσέλσυ; Μάλλον είναι διαφορετικού μεγέθους οι δύο ομάδες.

Επί της ουσίας. Δεν έχει καμμία σημασία η αοριστολογία της «επαφής», όπως κατά σύστημα παίζει... δημοσιογραφικά. Ενημερωτικά. Η μόνη επαφή που αξίζει είναι η σεξουαλική. Η χειροπιαστή. Η συγκεκριμένη. Αυτά τα φλου''από την Χιλή λένε...'', ''οι Χιλιανοί στέλνουν...'' είναι για να γεμίζουν χώρο.

Ο ΠΟΓΙΕΤ βρήκε την ομάδα που του ταιριάζει. Ναι, μεν πήγε σε καλύτερο πρωτάθλημα, σ' αυτό της Ισπανίας, αλλά στην Μπέτις, που θα έχει στόχο να σωθεί. Σε μία τέτοια ομάδα θα δείξει πάλι την κλάση του ως προπονητής, ο πρώην της ΑΕΚ.

Διαβάστε ακόμα:

Μπλέξανε όλοι με τον Κούγια!