ΕΠΟ ΚΑΙ ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ, ΑΡΚΕΤΑ!

πηγή: Intime
 

Σύμφωνα με το νέο «επεισόδιο» στην κόντρα ΕΠΟ και υφυπουργού αθλητισμού η αρχή έγινε μετά την απόφαση της ομοσπονδίας να ορίσει τον τελικό του κυπέλλου στις 17 Μαϊου, ημέρα Τρίτη. Θα ακολουθήσει κι άλλο «επεισόδιο» διότι δεν βγαίνει ούτε η νέα ημερομηνία.

Η ΕΠΟ έχει το δικαίωμα να ορίζει πότε θα γίνει ο τελικός, διότι δική της διοργάνωση είναι το κύπελλο. Και να αποφασίζει με ποιες προδιαγραφές να γίνει ο τελικός, γήπεδο, ημέρα, ώρα, διαιτητές, τα πάντα όλα. Ο υφυπουργός δεν έχει δικαίωμα να ορίζει, όμως νομιμοποιείται να μη δέχεται για τούτο και για εκείνο το λόγο, την απόφαση της ΕΠΟ.

Τελικό θα δούμε; Μόνον αν αποφάσιζε σχετικά η τηλεόραση. Αυτή που πληρώνει. Κακώς κάνουν το παιχνίδι τους Γκιρτζίκης και Κοντονής. Όφειλαν να σταθούν στην άκρη. Ποιος υφυπουργός και ποια ΕΠΟ. Χωρίς πλάκα δεν έχουν καμμία δουλειά για το πότε θα γίνει ο τελικός.

Το κανάλι που έχει «αγοράσει» τηλεοπτικά το παιχνίδι, είναι εκείνο που θα μας πει πότε το συμφέρει να διεξαχθεί. Ποια ημέρα και ώρα το βολεύει ώστε να εκμεταλλευθεί εμπορικά το event. Να θυμίσω ότι Νο1 έσοδο για τις ΠΑΕ είναι η τηλεόραση.

Ο υφυπουργός το 'ρίξει σ΄ένα ελεεινό επικοινωνιακό παιχνίδι που δεν βγάζει πουθενά. Και το τελευταίο που τον απασχολεί είναι η οικονομική, η οικονομικίστικη πλευρά του θέματος, που το έχει μετατρέψει σε πρόβλημα άλυτο.

Από την άλλη και η ΕΠΟ γράφει κανονικά τους πραγματικούς χορηγούς του ποδοσφαίρου. Τα κανάλια, δηλαδή. Η νόβα έχει τα play-off, ο οτέ το κύπελλο. Στις 18 έχει πλαίη-οφ και η ΕΠΟ ορίζει τον τελικό στις 17. Και δίνει την ευκαιρία στον Κοντονή να βγει πάλι στη σέντρα να πει τα δικά του. Να κάνει τα καλλιτεχνικά του.

Διαβάστε ακόμα:

Μπλέξανε όλοι με τον Κούγια!