Ο ΣΤΡΑΜΑΤΣΟΝΙ «ΚΑΤΑΡΓΕΙ» ΤΟΝ ΜΠΕΡΓΚ

πηγή: Intime
πηγή: Intime
 

Η πλάκα είναι ότι ο Αντρέα Στραματσόνι που παριστάνει τον προπονητή είχε θέσει όρους στον Παναθηναϊκό, για να παραμείνει. Για να ανανεώσει, να επεκτείνει το συμβόλαιό
του. Αυτό, τουλάχιστον, είχε βγει από την ΠΑΕ. Αυτό σύμφωνα με την παναθηναϊκή δημοσιογραφία.

Ας δεχθούμε ότι ο Ιταλός είναι προπονηταράς. Άλλο είναι το... πρόβλημα. Πώς θα αντέξει το παλληκάρι σε ομάδα που ανοικτά αμφισβητείται από τον κόσμο. Το πρόβλημα, βέβαια, είναι του Παναθηναϊκού, όχι του Στραματσόνι.

Ο Παναθηναϊκός είναι σε δύσκολη θέση, όχι ο προπονητής, που δίκαια, άδικα θα πάει στο καλό πριν την ώρα του. Η ομάδα είναι εκείνη που δέχεται την πίεση της εξέδρας. Που θα υποχρεωθεί πρόωρα ίσως να αντικαταστήσει τον προπονητή. Ίσως όχι ενωρίτερα από την έναρξη της προσεχούς σαιζόν, κι αυτό είναι το ζόρι.

«Θέλουμε επιθετικό!» ελάλησε ο Στραματσόνι, προπονητής ομάδας που δεν κάνει παιχνίδι με τη μπάλλα. Που πάσχει σε παραγωγή παιχνιδιού. Φανερή η αδυναμία ανάπτυξης.

Το είδαμε και στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Κατοχή της μπάλλας ο Παναθηναϊκός στο 1-1 χωρίς να φτιάχνει φάσεις. Και πως να φτιάξει όταν η ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι υστερεί σε δημιουργικότητα. Κι όμως! Αυτός λέει χρειαζόμαστε κυνηγό. Έφυγε από τον Παναθηναϊκό ο Μπεργκ;

Ό,τι καλύτερο παρουσίασε μεταπολυμετοχικά ο Παναθηναϊκός σε αγωνιστικό επίπεδο είναι ο Σουηδός Τόμας Μπεργκ. Ο οποίος θα είχε πολλαπλάσια προσφορά αν του έδιναν περισσότερη δουλειά οι από πίσω, από το κέντρο.

Διαβάστε ακόμα:

Δωροδοκήθηκε ο διαιτητής στον τελικό της Ευρώπης;