ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ

πηγή: Intime
 

Μεγάλη νίκη της ΑΕΚ, το 2-1 στον τελικό του κυπέλλου. Τεράστια ιστορικής σημασίας επικράτηση επί του Ολυμπιακού. Ό,τι καλύτερο με την επιστροφή της στο μεγάλο πρωτάθλημα. Δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα. Και ΚΥΠΕΛΛΟ! Και ΤΙΤΛΟ! Επιτυχία στα όρια του θριάμβου, πεντακάθαρη. Πανάξια.

Το κύπελλο Ελλάδος 2016 δεν είναι μονάχα για πανηγύρια για την ΑΕΚ. Την ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ να σηκώσει μαζύ με την κούπα και τον πήχυ των απαιτήσεων της, τόσο στην Ελλάδα, όσο και εκτός συνόρων.

Στον τελικό φάνηκε από το πρώτο λεπτό η διαφορά που υπήρχε ανάμεσα στους δύο αντιπάλους. Η ΑΕΚ παρέδωσε τα πάντα στον Ολυμπιακό, στον οποίο αναγνώρισε ότι αυτός θα έχει την ευθύνη του αγώνα. Ότι αυτός, ο Ολυμπιακός θα είναι το αφεντικό στο γήπεδο.

Ο μόνιμος, όμως, πρωταθλητής με παρόντα «απόντα» τον προπόνητή του Σύλβα χωρίς να κατακτήσει την κατοχή της μπάλλας, που του είχε παραχωρήσει η ΑΕΚ, ήταν εκνευριστικά... χαλαρός. Σχεδόν αδιάφορος. Λες και ήρθε στο ΟΑΚΑ από διακοπές, μάλιστα ότι διέκοψαν οι ποδοσφαιριστές του τη θαλασσοθεραπεία και τα μπάνια.

Φοβερός, προκλητικά φοβερός ο Ολυμπιακός, εντελώς ακίνδυνος μπήκε ναρκωμένος στο παιχνίδι και υπνωτίστηκε από την ΑΕΚ που σαν οχιά κτύπησε και μία και δύο φορές, ίσως θα μπορούσε και μία φορά ακόμα. Και πάλι, όμως, ο Ολυμπιακός δεν ξύπνησε από το λήθαργο. Μακρυά από το γκολ, μακρυά από ευκαιρίες.

Διαβάστε ακόμα:

Υποβιβασμός για δωροδοκία τιμωρημένου παίκτη