ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΜΕ ΤΑ... ΣΩΒΡΑΚΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

πηγή: Intime
 

Να τον δικαιολογήσουμε τον Μελισσανίδη, που άλλα είδε στο γήπεδο κι άλλα είπε μετά τη νίκη της ΑΕΚ. Που δεν ήταν μονάχα νίκη, ένας μέγας θρίαμβος της ομάδας του, μαζύ και η κατάκτηση ενός τίτλου, του κυπέλλου Ελλάδος. Ήταν κάτι περισσότερο το καθαρό, το πεντακάθαρο 2-1 στον τελικό. Ήταν και η ήττα του Ολυμπιακού.

Να, γιατί έχει την κατανόησή μας ο Μελισσανίδης όταν είπε στον Μανωλά «Στέλιο, τους πήρες τα σώβρακα». Είπε ό,τι είπε πάνω στην τρελλή χαρά του. Για ποια σώβρακα μιλάει ο τίγρης; Το παιχνίδι το είδε όλη η Ελλάδα. Δεν μπορεί να λέει ό,τι θέλει.

Ούτε κατουρημένα, ουτε γενικώς λερωμένα σώβρακα φορούσαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στον τελικό. Αν δεν ήταν ξεβράκωτοι, γυμνοί από εσώρουχα, άντε να πεις ότι φορούσαν σλιπάκια, όμως όχι τσίγκινα, όχι μεταλλικής κατασκευής.

Είναι μάλλον απίθανο στο «διπλό», στην προπόνηση που κάνουν στου Ρέντη οι παίκτες του Ολυμπιακού να ήταν τόσο... αδιάφοροι όπως στον τελικό. Τόσο νωχελικοί, όπως παρουσιάστηκαν κόντρα στην ΑΕΚ.

Τι να συνέβη, αναρωτιέσαι. Λες και οι πρωταθλητές δεν «αγωνίστηκαν» όπως τους είχε υποδείξει ο δικός τους προπονητής, αλλά ο Στέλιος Μανωλάς. Το λέω και το εννοώ. Τι εννοώ; Ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε όπως ακριβώς συνέφερε την ΑΕΚ. Σε χαμηλούς τόνους, χωρίς καν την αγωνία να... σκοράρει. Λες και οι ολυμπιακοί είχαν αυτοπαραμυθιαστεί ότι η ΑΕΚ... δεν θα κτυπήσει το ματς, δεν θα κυνηγήσει το γκολ, δεν θα ψάξει να βρει την ευκαιρία.

Τα σλιπάκια, ροζ, όχι κόκκινα, με λευκό πουά πήρε η ΑΕΚ του Ολυμπιακού. Όχι τα σώβρακα,όχι τις σκελέες.

Διαβάστε ακόμα:

Νίκη του αιώνα για την ΑΕΚ