ΠΟΙΑ PLAY-OFF! ΜΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ «ΤΕΛΕΙΩΣΕ» Η ΑΕΚ

πηγή: Intime
 

Η σαιζόν δεν ολοκληρώθηκε ακόμα για την ΑΕΚ, υπάρχουν και τα play-off, όμως μπορεί κανείς να πει ότι ήταν ιδανικό το...''φινάλε'' με την κατάκτηση του κυπέλλου. Τι το καλύτερο, τι το περισσότερο για μια ομάδα που επέστρεψε από την οικονομική χρεοκοπία, από την αγωνιστική ανυποληψία και την «περιπέτεια», τη «δυσφήμηση» που δέχθηκε δύο χρόνια με την παρουσία της στο ερασιτεχνικό και στο πρωτάθλημα της Β' εθνικής.

Έχει γραφτεί οριστικά στο ιστορικό της ΑΕΚ και δεν ξεγράφεται. Ότι ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΗΚΕ αγωνιστικά το 2013 από το μεγάλο πρωτάθλημα.

Με την επιστροφή της, λοιπόν, η ΑΕΚ κατέδειξε ότι είναι ΑΕΚ. Πήρε τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα και σήκωσε το κύπελλο, μάλιστα με νίκη σε βάρος του Ολυμπιακού. Μιλάμε για την ΑΕΚ που είναι ομάδα πρωταθλήματος, όχι κυπέλλου.

Τρεις είναι οι ομάδες πρωταθλήματος στην Ελλάδα. Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ. Γι' αυτές τις ομάδες μετράει η ζυγαριά του πρωταθλήματος. Τι ψάρια πιάνουν στο πρωτάθλημα. Δεν είναι ΠΑΟΚ και Λάρισα η ΑΕΚ που θα πάρει το πρωτάθλημα μια φορά στα 50 και 100 χρόνια. Ούτε ΟΦΗ και Ηρακλής, Καστοριά και Απόλλων Αθηνών είναι η ΑΕΚ που θα το ρίξει στο τρελλό πανηγύρι επειδή έφθασε μέχρι τον τελικό κυπέλλου, επειδή κατέκτησε το κύπελλο.

Ποια play-off για την ΑΕΚ. Στόχο να μπουν στην τετράδα των μπαράζ του πρωταθλήματος έχουν ο Αστέρας και ο Ατρόμητος, ο Παναιτωλικός και ο Πανιώνιος, ο Πλατανιάς και ο ΠΑΣ Γιάννινα. Όχι η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός. Αυτές οι δύο είναι «ομάδες πρωταθλήματος». Αυτή είναι η απόφαση της Ιστορίας.

Με την κατάκτηση του κυπέλλου 2016 η σαιζόν «τελείωσε» για την ΑΕΚ. Τι περισσότερο να περιμένει από τα play-off; Τις εξετάσεις της η ΑΕΚ που «επέστρεψε» θα τις δώσει στο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ του 2016-17.

Διαβάστε ακόμα:

Το «μύνημα» του Μανωλά στον Τσίπρα