ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ

πηγή: Intime
 

Θέμα. Χωρίς τον Μπακασέτα ο Πανιώνιος έπαιξε με τον ΠΑΟΚ, έχασε στη Νέα Σμύρνη και έμεινε μόλις μ’ ένα πόντο στα play off. Έτσι δεν δικαιολογεί τη συμμετοχή του στα μπαράζ κορυφής του πρωταθλήματος. Αυτό, ναι, είναι θέμα.

Όπως θέμα είναι ότι η ΑΕΚ δεν υπήρχε στο γήπεδο με τον Παναθηναϊκό. Αυτό είναι το θέμα. Ότι η δεύτερη της βαθμολογίας και κυπελλούχος Ελλάδος έδωσε αγώνα χωρίς να είναι παρούσα.

Δεν ξέρουν τι ακριβώς συνέβη, απλά υποψιάζονται γιατί δεν αγωνίστηκε κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Μπακασέτας. Επειδή, λέει, ο παίκτης προτίμησε να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ, της οποίας είναι οπαδός, κι όχι του Ολυμπιακού που τον είχε σίγουρο.

Ποδοσφαιριστής που ξεχωρίζει στον Πανιώνιο δεν μένει μόνιμα στη Νέα Σμύρνη. Νόμος. Αρχαίος νόμος. Δεν θα πάει ο Νεστορίδης από την ΑΕΚ στον Πανιώνιος. Το αντίθετο θα γίνει. Ο Μαύρος θα καταλήξει στην ΑΕΚ. Και ο Αναστόπουλος στον Ολυμπιακό. Και ο Σαραβάκος στον Παναθηναϊκό. Ο όποιος καλός ποδοσφαιριστής «περισσεύει» από τον Πανιώνιο.

Ο Μπακασέτας. Δεν θέλει να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ. Αν το λες έτσι, μπερδεύεις. Αποπροσανατολίζεις. Ο νέος έχει μπροστά του μια γεμάτη δεκαετία. Και επόμενο είναι να σκέφτεται το καλύτερο για την καριέρα του.

Ούτε θέλει να φύγει από τον Πανιώνιο ο Μπακασέτας, ούτε να πάει στην ΑΕΚ. Αυτό που θέλει είναι να παίξει ποδόσφαιρο, διότι αυτή είναι η δουλειά του, σε καλύτερο μαγαζί. Και προτίμησε την ΑΕΚ διότι εκτίμησε ότι σ’ αυτή θα φανεί περισσότερο από ό,τι στον Ολυμπιακό. Να υπογράψει στον πρωταθλητή για να «μείνει» στον Πανιώνιο; Όχι.

Για να γίνει ρεζέρβα στον Ολυμπιακό; Όχι.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Εσιέν, ο Τσίπρας κι ο Αλαφούζος