ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΝΑΜΕΝONΤΑΙ ΣΤΟ ΑΕΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

πηγή: Intime
 

Το 3-0 του Παναθηναϊκού την περασμένη Δευτέρα την τραυματίζει την ΑΕΚ. Την μειώνει. Κυπελλούχος η αεκάρα, αλλά η βαρειά ήττα στη Λεωφόρο της κόβει τον τσαμπουκά. Από την άλλη, δίνει μπόι στον Παναθηναϊκό, πιθανότατα μεγαλύτερο απ' αυτό που αξίζει.

Συμβαίνουν αυτά τα χαώδη και ομιχλώδη στη μπάλλα. Μια νίκη ψηλώνει μια ομάδα με ξύλινα ποδάρια. Της μακιγιάρει τη φάτσα. Την κάνει πιο όμορφη. Γιατί; Επειδή στο κωλοποδόσφαιρο μιλάει πρώτα το αποτέλεσμα. Κέρδισες; Είσαι ο πρώτος. Έχασες; Δεν έχει αξία ό,τι κι αν πεις, ακόμα και αλήθειες.

Κέρδισε 3-0 ο Παναθηναϊκός. Θα ξαναχάσει η ΑΕΚ, μάλιστα με το ίδιο σκορ; Τίποτα δεν αποκλείεται. Όπως και να κερδίσει 3-0. Και 4-0. Κι αν χάσει ο Παναθηναϊκός, τότε δεν θα είναι αυτός που είναι! Αυτός που μας «έδειξε» το 3-0. Ούτε η ΑΕΚ θα είναι η... ίδια. Η ίδια θα είναι η ΑΕΚ, αλλά θα την βλέπουν σαν... άλλη αν αυτή τη φορά κερδίσει τον νικητή με 3-0 Παναθηναϊκό.

Το αποτέλεσμα δίνει το... δικαίωμα στον καθένα, αλλά και στην πλειοψηφία να λέει ό,τι θέλει. Ό,τι «βλέπει». Σπουδαίος ο Παναθηναϊκός που διέλυσε 3-0 την ΑΕΚ. Όχι σπουδαία πράγματα ο Παναθηναϊκός διότι η ΑΕΚ ήταν... κουρασμένη. Δεν έχει παίκτες η ΑΕΚ, δεν φταίει μόνο η κόπωση που έπαιξε κολλητά τελικό κυπέλλου και Πανιώνιο και τους νίκησε.

Ποια είναι η αλήθεια; Δεν υπάρχει αλήθεια στο ποδόσφαιρο. Βεβαίως υπάρχει αλήθεια! Μόνο που δεν την ψάχνουν. Επειδή βολεύει να στέκονται στο αποτέλεσμα. Το οποίο ένα... άλλο αποτέλεσμα επιτόπου ανατρέπει το αποτέλεσμα, την «αλήθεια» του προηγούμενου αποτελέσματος.

Διαβάστε ακόμα:

Ανοικτούς λογαριασμούς με την εξέδρα ο Στραματσόνι