ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΓΚΑΛΗ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ

πηγή: Intime
 

Ο Χίτλερ ήταν μια κατάρα για την ανθρωπότητα. Για σκέψου. Την Γερμανίδα καγκελάρισσα αντί να παράγει κυβερνητικό έργο, να το ρίχνει στην κόντρα με τον πεθαμένο Αδόλφο. Τι λες; Ότι η κυρία είναι απατεώνισσα, πολιτικώς.

Την πήδηξε την Ελλάδα η πολιτική αλητεία του ΠΑΣΟΚ. Εμφανίστηκαν σαν κόμμα αριστερό, σοσιαλιστικό, και από το 1981 πούλαγαν μαγκιές κυνηγώντας τη... χούντα που είχε ψοφήσει το 1974. Όλο το παιχνίδι, για να πείσουν ότι το ΠΑΣΟΚ είναι πράγματι κόμμα της... αλλαγής, ήταν να εξαφανίσουν από το χώρο του ποδοσφαίρου τον Γιώργο Δέδε και τον Φάνη Γεωργίου. Επειδή ο πρώτος ως πρόεδρος της ΕΠΟ και ο άλλος ως πρόεδρος της ΟΔΠΕ, ήταν χουντικοί, είχαν συνεργαστεί με τη χούντα.

Εσύ τι κάνεις, κύριε υπουργέ του ΠΑΣΟΚ; Τίποτα δεν κάνει παρά να πουλάει αντιχουντισμό. Το κόμμα που αγκάλιασε χουντικούς πολιτικούς, δημοσιογράφους, αθλητές, ομοσπονδιάρχες.

Ο Κοντονής Σταύρος τι έχει να μας παρουσιάσει μέχρι σήμερα; Τίποτα. Η δουλειά του περιορίζεται στις... ανακοινώσεις που βγάζει κατά του Γκιρτζίκη, του Καραπαπά, του Αλαφούζου, και των αόρατων, δίχως να τους ονοματίζει, εκδότες, αρχηγούς χουλιγκάνων.

Νέο πρότζεκτ ανακάλυψε ο Κοντονής Σταύρος. Συνεχίζει να πουλάει μούρη, καταδικάζοντας το... παρελθόν, με αφορμή την απόφασή του να ονομαστεί «Νίκος Γκάλης» το κλειστό του ΟΑΚΑ. Τσίμπησε ο πασοκσής ομοσπονδιάρχης του μπάσκετ Βασιλακόπουλος και διαφώνησε. Η καλύτερη του Κοντονή! Άρχισε να τα χώνει στον Βασιλακόπουλο για το...πασοκικό του παρελθόν. Τι να και κάνουν τα μήντια; Αυτό που θέλει ο Κοντονής. Να παίζουν Κοντονή.

Διαβάστε ακόμα:

«Γκάλης» λέγεται το νέο κόλπο του Κοντονή