ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΥΠΕΡ ΜΑΡΙΝΑΚΗ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

 

Μεγάλα όνειρα έχει για την Α.Ε. Σπάρτης, που με την «άνοδό» της στην Γ' εθνική, μπήκε στη «νέα εποχή», ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο γνωστός. Φιλοδοξεί και δεν το κρύβει η ομάδα του τόπου καταγωγής του να ανέβει στη σούπερ ληγκ και να διακριθεί στην Ευρώπη.

Αυτήν ειδικά την περίοδο στην πιάτσα του ποδοσφαίρου παίζει ανοικτά και παρασκηνιακά «Ποιος είναι με ποιον!». Δύο είναι οι «παρατάξεις», η μία του Βαγγέλη Μαρινάκη, η άλλη των αντιπάλων του, Αλαφούζου, Σαββίδη και Μελισσανίδη. Ο μεγαλομέτοχος του μπασκετικού Παναθηναϊκού, κατηγορηματικά και ασυμβίβαστα στον πόλεμο κατά της διαφθοράς στο ποδόσφαιρο, έχει ταχθεί με την πλευρά του μεγαλομέτοχου του Ολυμπιακού Μαρινάκη.

Βεβαίως υπέρ της κάθαρσης και της εξυγίανσης στο χώρο είναι οι αντίπαλοι του Μαρινάκη, όμως κι αυτός έχει κάθε δικαίωμα να υποστηρίζει ότι με τις πρωτοβουλίες του και τις νόμιμες παρασκηνιακές παρεμβάσεις του εξυπηρετεί πιο αποτελεσματικά την εξαφάνιση της σαπίλας και του παλαιοκομματισμού.

Παναθηναϊκός ο Αλαφούζος, Παναθηναϊκός και ο 42χρονος Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος διαφωνεί στην πράξη, άσχετο αν δεν το εκδηλώνει με λόγια, με την πολεμική του προέδρου της ΠΑΕ σφόδρα κατά Μαρινάκη. Γι' αυτό, άλλωστε, η Α.Ε. Σπάρτη, την οποία βοηθά οικονομικά και την ελέγχει διοικητικά, στηρίζει Μαρινάκη εν όψει της συνέλευσης αλλά και των εκλογών της ΕΠΟ.

Μετράει κουκιά η πλευρά Μαρινάκη. Μαζί του ξεκάθαρα είναι Γιαννακόπουλος και Σπάρτη.

Διαβάστε ακόμα:

Τα ουζάκια στη Μύκονο Σάββα και Θόδωρου Νικολαϊδη