ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

πηγή: Intime
 

Έξω και ο Ταυλαρίδης! Άντε στο καλό, παιδί μου, δεν μας κάνεις, έχουμε αποφασίσει να κτυπήσουμε ψηλά, για τα μέτρα μας πλέον είσαι λίγος.

Πρέπει να 'ναι κανείς τυφλός να μη βλέπει ότι στον Παναθηναϊκό, για πρώτη φορά από τότε που ανέλαβε την ΠΑΕ ο Αλαφούζος, δουλεύουν με έργα. Όχι με λόγια. Όχι με καταγγελίες. Όχι με διαμαρτυρίες. Όχι με παράπονα.

Δηλωμένη αποτυχία η μεταγραφή του Ταυλαρίδη, μόλις τον περασμένο Ιανουάριο έγινε. Δεν τον πήραν από τον Ατρόμητο για να τους παίξει έως το καλοκαίρι. Συμβόλαιο, άλλωστε, με τον ψηλό έκαναν μέχρι το καλοκαίρι του 2017.

Αποτυχία ο Ταυλαρίδης, άλλη μία αποτυχία, αλλά μέχρι εδώ! Ναι, η ομάδα είχε φουλάρει με μετριότητες. Με παίκτες κάτω από το επίπεδο του Παναθηναϊκού. Δεν βγαίνει έτσι το πράμα. Να χάνουμε από τον κωλοολυμπιακό, αλλά και να βρισκόμαστε κάτω από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Οργασμός επιχειρησιακός και οργανωτικός στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός σήμερα! Ο Αλαφούζος δεν είχε άλλο περιθώριο. Κάπου ο ΠΑΟΚ θα ξεφύγει από την πεπατημένη, σύμφωνα με το νόμο των πιθανοτήτων ο Σαββίδης δεν θα βλέπει κάθε χρόνο τη σκόνη των άλλων. Ύστερα είναι και η επίσης απαιτητική ΑΕΚ.

Να, γιατί ο Παναθηναϊκός την προσεχή σαιζόν τα παίζει όλα! Κόσμος φεύγει με στόχο αυτοί που θα 'ρθουν να 'ναι καλύτεροι. Κι όχι «τελειωμένοι».

Διαβάστε ακόμα:

Τι περιμένει ο Παναθηναϊκός από τον Κονέ