ΑΕΚΤΖΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΙΦΗΣ, ΟΧΙ ΒΑΖΕΛΟΣ

πηγή: Intime
 

Δεν καταλαβαίνω το θόρυβο που ξεσηκώθηκε επειδή κάποιοι βρήκαν ότι ο Κύπριος 23χρονος Κωνσταντίνος Λαϊφης, όχι απλά είναι οπαδός του Παναθηναϊκού, αλλά στο παρελθόν μέσα από το διαδίχτυο έχει καταβρίσει τον Ολυμπιακό, και τον ποδοσφαιρικό και τον μπασκετικό. Τελικά, ο κόσμος είναι πολύ της πλάκας.

Κατ' αρχήν ο παίκτης που υπέγραψε στον Ολυμπιακό δεν είναι βάζελος. Άστο αυτό. Ο χαμός, λοιπόν, έγινε διότι ενώ, λένε, ήταν άρρωστος με το τριφύλλι, με τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό δήλωσε τα καλύτερα για τη νέα του ομάδα.

Τι, δηλαδή, έπρεπε να πει για να είναι... σωστός. Να πει με δάκρυα στα μάτια και πόνο ψυχής ότι έρχομαι στον Ολυμπιακό, παρ' ό,τι δεν θέλω να βλέπω τον Μαρινάκη. Αυτό να έλεγε; Να ήταν συνεπής στα ποδοσφαιρικά του φρονήματα, όπως ο Τσίπρας στα πολιτικά του πιστεύω και στις προεκλογικές του εξαγγελίες.

Και βγήκε στη σέντρα ο Καραπαπάς και είπε όλα όσα φέρεται να έχει γράψει στο facebook ο Λαϊφης, δεν τα έγραψε ο ίδιος, αλλά ένας ξάδελφός του. Άλλο ψέμα. Ούτε ξάδελφος, ούτε αδελφός του παίκτη είναι ο... δράστης. Είναι κάποιος επίσης Λαϊφης, απλή συνωνυμία, άσχετος με το σόι του παίκτη που βρίσκεται σήμερα φυλακή καταδικασμένος για χουλιγκανισμό.

Η αποκάλυψη του αποδυτηριάκια. Ο Λαϊφης είναι αεκτζής. Ήθελε να πάει στην ΑΕΚ, όμως ο Μελισσανίδης τον έπεισε να δεχθεί την πρόταση του Μαρινάκη. Είναι ο δεύτερος «κατάσκοπος» ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ στον πρωταθλητή.

Διαβάστε ακόμα:

Χωρίς υψηλές φιλοδοξίες ο προπονητής του Ολυμπιακού