ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΑΕΚ Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ

πηγή: Intime
 

Ο μαλάκας δεν την κόβει τη μαλακία. Και γιατί να την κόψει, όταν τη βρίσκει με το πουλί του. Ύστερα, είναι και το άλλο. Δεν μπορεί να κτυπήσει γκόμενα να πηδήξει. Άρα, ξεχάστε τον, μαλάκας είναι, μαλάκας θα 'ναι μια ζωή.

Η κουβέντα για τον Κοντονή Σταύρο, ο οποίος να το πούμε σα να ψιλοχάθηκε από την πιάτσα. Δεν ακούγεται. Εργάζεται, όμως, σεμνά και επίμονα για την κάθαρση στο ποδόσφαιρο.

Όχι, ο Κοντονής δεν είναι μαλάκας, άλλο ότι κάνει μαλακίες, ας πούμε ανοησίες, τέλος πάντων κινήσεις, παπάρια χαρτοπόλεμος. Τιμώρησε και την ΑΕΚ, την ΠΑΕ για κάτι τσαμπουκάδες που είχαν γίνει στα παιχνιδάκια με Ατρόμητο και Λεβαδειακό. Ασόβαρα πράματα. Εντελώς.

Μόνον ένας χάλιας θα συμφωνήσει ότι κάτι γίνεται, ότι πολεμιέται από το κράτος η βία στα γήπεδα διότι εκτός όλων των άλλων ρίχνει σαν τροχονόμος κι ένα επιπλέον πρόστιμο ο Κοντονής Σταύρος. Σε ρόλο χωροφυλακίστικο.

Δεν ασχολείται σοβαρά με το αντικείμενο ο συριζαίος υπουργός. Αυτός, όμως, σου λέει κάνω... πολιτική παρέμβαση. Τομή. Πως, λοιπόν, να την κόψει την πλάκα που ξεκίνησε. Τα «χαράτσια» που βάζει στις ΠΑΕ. Θα ξεκινήσει, θαρρεί, το νέο πρωτάθλημα και τα γήπεδα θα είναι εκκλησίες επειδή ΠΑΕ και οπαδοί θα σκέπτονται το κοστούμι που θα τους κόβει ο Κοντονής Σταύρος. Ακούω γέλια. Κατσαρά.

Διαβάστε ακόμα:

Μήνυμα Τζιλμπέρτο στον Αλαφούζο, όχι δικαιολογίες