ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ!

πηγή: Intime
 

Ο Ευάγγελος Μαρινάκης πήγε και βρήκε την πρόεδρο του Αρείου Πάγου. Την κυρία Βασιλική Θάνου που ένα τέρμινο έκανε και υπηρεσιακή πρωθυπουργός. Αυτό ήταν! Ξεσπάθωσε πάλι ο Αλαφούζος. Γιατί συναντήθηκε με τον αρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης! Ο Μαρινάκης βρίσκεται σε πανικό.

Αυτά λέει δημοσίως και επισήμως ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που δεν χάνει την ευκαιρία να επιτεθεί με τους πάντα βαρείς χαρακτηρισμούς στον Μαρινάκη.

Ο Μαρινάκης είναι υπόδικος, κυκλοφορεί ελεύθερος με εγγύηση 200.000 ευρώ, υποχρεώνεται να εμφανίζεται στο οικείο αστυνομικό τμήμα, του έχει απαγορευθεί η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο, διότι έχει κριθεί ύποπτος τέλεσης εγκληματικών πράξεων.

Αυτά κοπανάει ο Αλαφούζος που διαφωνεί με τη συνάντηση Μαρινάκη-Θάνου, διότι προσβάλλει τη δικαιοσύνη. Και ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού εκφράζει πάλι τη βεβαιότητά του για όσα...αναμένονται σε βάρος του προέδρου του Ολυμπιακού.

Δεν γίνεται να μην καταλήξει κάπου αυτή η κόντρα Αλαφούζου-Μαρινάκη. Το λιγώτερο είναι ότι δεν προβλέπεται στο μέλλον να δούμε ντέρμπυ Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού χωρίς να καεί η Αθήνα.

Διαβάστε ακόμα:

Η βρώμικη αλήθεια γαι τον Καπίνο