ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΤΑ... ΛΑΘΗ ΤΟΥ!

πηγή: Intime
 

Θα μου πεις ότι έχει ανάγκη να χαρεί. Χρειάζεται, ρε, παιδί μου, κάποιες ντόπες αισιοδοξίας. Δεν πάει συνέχεια, κάθε χρόνο, να πίνει πίκρα. Πώς θα αντέξει αν δεν του δώσουν ελπίδα.

Η κουβέντα για τον ΠΑΟΚ. Για τον παοκτσή. Που μοιάζει λίγο με την Ελλάδα του μνημονίου. Την Ελλάδα της οικονομικής κρίσης. Όλοι οι πρωθυπουργοί, από τότε που ανέλαβε τη χώρα η τρόικα, έλεγαν το παραμύθι τους. Από τον Παπανδρέου, τον Σαμαρά, και σήμερα τον Τσίπρα. Πάμε καλά, διαβεβαίωνε τον κοσμάκη ο Γιώργος Παπανδρέου. Αυτά είναι τα τελευταία «μέτρα».

Το ίδιο και ο Σαμαράς. Βγαίνουμε από την ύφεση, μπαίνουμε στην ανάκαμψη, στις αγορές. Γιατί να μην πουλήσει το παραμύθι του και ο Τσίπρας. Όλα θα γίνουν σαν πρώτα από τον Οκτώβρη, είπε. Μετά το πήγε στο τέλος του 2016.

Επιστροφή στον ΠΑΟΚ. Κέρδισε σε παιχνίδι προετοιμασίας μια κωλοπετεινίτσα με 14-0 κι αυτό ήταν. Οι λατερνατζήδες τα έδωσαν όλα. Άλλος ΠΑΟΚ! Φανταστικός. Κερδίζει με 2-0 και την έτοιμη Μπρυζ, που θα παίξει προκριματικά τσάμπιονς ληγκ κι έδεσε το γλυκό. Η απόλυτη αισιοδοξία. Φέτος ο ΠΑΟΚ θα σχίσει. Δεν τον σταματάει τίποτα.

Πώς να γλυτώσει ο ΠΑΟΚ από τη μιζέρια; Δεν γίνεται. Καλό, πολύ καλό να βλέπεις τα πράγματα με θετική σκέψη, όμως όχι το παραμύθι. Αυτό βρωμάει φουκαραδοσύνη.

Προχθές κέρδιζε ο ΠΑΟΚ με 3-1 στο ημίχρονο την Στεάουα και έχασε 4-3. Τι είναι αυτό; Καλό! Δηλαδή;

Ουδεμία σχέση έχει ο ΠΑΟΚ του 2-0 με την Μπρυζ με την ομάδα που έχασε 4-3 από την Στεάουα. Και τα 7 γκολ του αγώνα έγιναν από λάθη! Ποιος είναι ο... κανονικός ΠΑΟΚ; Ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος ΠΑΟΚ είναι ο αληθινός.

Νούμερο ένα, να σταματήσουν οι σεσημασμένοι χειροκροτητές, κάνουν κακό. Μόνον κακό. Νούμερο δύο, ο προπονητής οφείλει να δουλέψει στην προετοιμασία με στόχο(!) να βγάλει στο γήπεδο ο ΠΑΟΚ τα λάθη του. Ό,τι άχρηστο, ό,τι άσχημο, ό,τι επιβαρυντικό κουβαλάει. Μόνον έτσι θα βελτιώσει τις αδυναμίες της η ομάδα.

Πώς δεν θα κάνει λάθη μια ομάδα; Μόνον όταν τα βγάζει στην προετοιμασία. Για να τα διαπιστώσει, να τα επισημάνει και να τα εξαφανίσει. Διαφορετικά ο ΠΑΟΚ θα 'ναι ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και Σύριζα. Αυτοί είναι μόνο για το μπαλκόνι. Μόνο για το παραμύθι.

Διαβάστε ακόμα:

Η βρώμικη αλήθει για τον Καπίνο