ΜΟΝΟΝ Ο ΙΒΑΝ ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 11!

πηγή: Intime
 

Θέλουν να πάρουν κανάλι εθνικής εμβέλειας ένδεκα αξιότιμοι και αξιοπρεπείς, αξιόπιστοι και αξιόλογοι επιχειρηματίες. Η διαδικασία για να δοθούν οι 4 τηλεοπτικές συχνότητες έχει την αξιόπιστη σφραγίδα το αξιόπιστου Σύριζα, που φιλοδοξεί το τηλεοπτικό κοινό να περάσει σε μία φάση... νέα, με τους... ίδιους καναλάρχες.

Στην πραγματικότητα, είναι περισσότερο από σίγουρο ότι η διαπλοκή, που υποτίθεται θέλει να κτυπήσει η κυβέρνηση, θα ρίξει μπετά στα κανάλια, τα οποία θα εξελιχθούν ακόμα περισσότερο σε «συστημικά». Επόμενο. Αφού οι υποψήφιοι καναλάρχες, οι γνωστοί της πιάτσας και οι νέοι παίκτες, θα υποχρεωθούν να πληρώσουν περισσσότερα απ' όσα αξίζει μια «επένδυση» στις τηλεοπτικές μπίζνες.

Ο ένας από τους 11, ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ήδη αποκλείστηκε από τη διαδικασία διότι δεν κατέθεσε το παράβολο των 30.000 ευρώ. Κι αυτός, όμως, όπως οι άλλοι διεκδικητές «βαρύνεται» με κατηγορίες αξιόποινες. Φοβερό, ε!

Αφού η κυβέρνηση του Σύριζα «έφτιαξε» την κρατική τηλεόραση, που είναι για φασίνες, που λειτουργεί με «ποιοτικά» κριτήρια του 1980, έβαλε μπροστά να νοικοκυρέψει και την ιδιωτική τηλεόραση. Με υποψήφιους καναλάρχες, που όοοολοι έχουν πολύ σοβαρά τραβήγματα με τη Δικαιοσύνη, όπως και με δάνεια χαριστικά, χαριστικότατα.

Δεν είναι μόνον ο Μαρινάκης, από τα φαβορί να αρπάξει μία από τις 4 άδειες, με ανοιχτούς λογαριασμούς με τη δικαιοσύνη. «Καθαρός» δεν είναι κανένας, εκτός από τον Ιβάν Σαββίδη, που έφτιαξε περί τούτου εταιρεία, την Dimera Media Investments Limited και, παρασκηνιακά, «απειλεί» ότι δεν θα ανεχθεί να μην «περάσουν» τα δικά του πακέτα, προκειμένου να πάρει κανάλι.

Διαβάστε ακόμα:

Μην κρύβει ο ΠΑΟΚ τα λάθη του