ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ, ΟΧΙ ΤΙΣ... ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ!

πηγή: Intime
 

Μας πήδηξαν κι αυτό το καλοκαίρι τα πρωτοσέλιδα. Με τα ονόματα των παικταράδων που θα ερχόντουσαν στις ελληνικές ΠΑΕ, με τους παικταράδες που ήρθαν και τους άλλους που έκαναν τη μαλακία και δεν ήρθαν στο πρωτάθλημα της πλάκας.

Έτσι είναι. Οι παικταράδες είναι παικταράδες. Οι ομαδάρες μας είναι ομαδάρες μας. Το πρωτάθλημα, όμως, είναι για τα σκατά. Περίεργο. Πρωτάθλημα για πέταμα με...ομαδάρες. Πολύ περίεργο.

Παρακάτω. Σήμερα Άγιαξ-ΠΑΟΚ. Και επειδή έχουμε και δημοσιογραφάρες διαβάζουμε και γαμώ τα ρεπορτάζ εν όψει των διεθνών παιχνιδιών. Και για το πρώτο ματς του ΠΑΟΚ, τι χαμπάρια; Εγώ θα σου πω.

Ο Ροντρίγκεζ π.χ. είπε κι αυτός τη μεγάλη κουβέντα. Ότι ο Άγιαξ δεν είναι Μπαρτσελώνα. Τι εννοεί ο παίκτης δεν τον ρώτησαν οι δημοσιογράφοι που με ψηλά τα μολύβια δημοσίευσαν τη δήλωσή του. Σύμφωνοι, ο Άγιαξ δεν είναι Μπαρτελώνα, αλλά είναι Μπαρτσελώνα ο ΠΑΟΚ;

Ένας άλλος, ο Μπίσεσβαρ είπε ότι όταν έπαιζε στον Άγιαξ έβαζε πολλά γκολ στις προπονήσεις στον τερματοφύλακα Σίλενσεν. Να το γυρίσουμε στο σοβαρό. Ούτε να σταθούμε ότι πριν 6 χρόνια, πάλι τα προκριματικά του τσάμπιονς ληγκ ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ίβιτς είχε σκοράρει και στα δύο ματς, όμως ο Άγιαξ είχε προκριθεί.

Λοιπόν. Φαβορί είναι ο Άγιαξ. Επειδή είναι ο Άγιαξ και δεν θα είναι έκπληξη αν προκριθεί ο ΠΑΟΚ. Επειδή ο ΠΑΟΚ είναι ο ΠΑΟΚ. Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο ΠΑΟΚ είναι ικανός και για τα δύο. Να περάσει με την αξία του και να αποκλειστεί από μαλακία του. Επειδή ο ΠΑΟΚ είναι ΠΑΟΚ.

Τον ΠΑΟΚ περιμένω να δω. Όχι αν διαψευστούν οι... δηλώσεις, οι ελπίδες. Ποιος θα είναι ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Άγιαξ, όχι τι θα κάνουν οι...μεταγραφές του, αν θα δικαιωθούν τα πρωτοσέλιδα.

Διαβάστε ακόμα:

Τι ρόλο παίζει στον ΠΑΟΚ ο γιος του Ιβάν;