ΚΑΝΕΙ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΤΖΑΛΜΑ ΚΑΜΠΟΣ

πηγή: Intime
 

Το παιχνίδι είναι 1-1 και λίγα λεπτά απομένουν για να τελειώσει το ντέρμπυ ΑΕΚ-Ολυμπιακός. Κανένας δεν περιμένει, ούτε στην εξέδρα, ούτε στον αγωνιστικό χώρο ότι θα μπει άλλο γκολ. Σε κάποια φάση, πριν ακόμα αυτή ολοκληρωθεί, ο μέσος της ΑΕΚ Κώστας Νικολαΐδης τραβάει ένα μακρινό σουτ και γίνεται το 2-1. Ήταν ένα μαγικό σε εκτέλεση γκολ. Σπάνιο γκολ. Πρέπει να είσαι τυχερός για να το δεις ζωντανά.

Οι πάντες, αεκτζήδες και ολυμπιακοί, θαύμασαν το εκπληκτικό και θεαματικό γκολ του Νικολαΐδη ο οποίος λίγες μέρες μετά το παιχνίδι εξομολογήθηκε σε φίλο του: «Σκόραρα χωρίς να το θέλω! Ο Λάκης Γλέζος ερχόταν σαν τανκ κατά πάνω μου και εγώ για να τον αποφύγω, για να μην τραυματιστώ, έδιωξα όπως όπως την μπάλα...».

Έτσι έγινε ένα από τα ωραιότερα γκολ της Ιστορίας. Πουτάνα μπαλα! Είναι και να σε θέλει. Το πολύ δύσκολο γκολ που έκανε στο γήπεδο του Άγιαξ ο Τζάλμα Κάμπος δεν ήταν με σουτ της απελπισίας. Ο αφρικανός έβαλε σημεία βολής στο πόδι του, «σημάδεψε» πριν πυροβολήσει από πολύ πλάγια θέση και εν κινήσει. Έτσι ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε 1-0 στο 27.

Έβγαλε τα λεφτά της μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ με το γκολ του ο Τζάλμα Κάμπος, αν βέβαια η ομάδα περάσει τον Άγιαξ και προκριθεί τελικά στους ομίλους του τσάμπιονς ληγκ. Ένα ακόμα τέτοιο γκολ από τον ίδιο τον Τζάλμα ή άλλον παίκτη του ΠΑΟΚ και η ομάδα εκτός από ευρωπαϊκή διάκριση θα κάνει και ταμείο σε φράγκα.

Διαβάστε ακόμα:

Τι ρόλο παίζει στον ΠΑΟΚ ο γιος του Ιβάν;