Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΒΙΚΤΟΡ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

πηγή: Intime
 

Γιατί δηλαδή να φύγει ο Βίκτορ; Εσύ δεν τον έφερες προ λίγων ημερών; Μια Χαποέλ Μπερσεβά τον έβγαλε μπιέλα; Ετσι πάει το παραμύθι. Ο νεαρός Ισπανός προπονητής που επελέγη ως άνθρωπος με νέες ιδέες, άξιος συνεχιστής του σημαντικού έργου των Βαλβέρδε, Μίτσελ και Σίλβα.

Μέσα σε έναν μήνα συνέβη αυτό, που αν έβλεπες λίγο πιο μακριά από τη μύτη σου, θα παρατηρούσες ότι ερχόταν και δεν έφταιγε ο Βίκτορ. Η Μπερσεβά είναι η Καμπάλα του Ολυμπιακού. Κανείς δεν πρόκειται να συγχωρήσει τον κόουτς που ηγείτο αυτής της μαύρης βραδιάς. Οπότε, αρχίζει η κουβέντα για τον επόμενο.

Μπιέλσα, Μίτσελ (ωραίο κι αυτό), Ουζουνίδης, Ρούντι Γκαρσία ακόμα και Λεμονής. Τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι. Να σου πω κάτι; Δεν έχει σημασία ποιος θα είναι. Ο επόμενος προπονητής θα έχει καβάτζα το επιχείρημα «δεν διάλεξα εγώ τους παίκτες, δεν τους έκανα εγώ προετοιμασία, επομένως δεν έχω ευθύνη». Κάπως έτσι θα πάρει μια πίστωση που θα τελειώσει στην επόμενη μεγάλη ήττα ή σε ενδεχόμενη απώλεια του πρωταθλήματος, αν φτάσει μέχρι τον Μάη.

Παίζει κι αυτό σαν ενδεχόμενο. Ή μάλλον έπαιζε μέχρι χθες σαν ενδεχόμενο, όταν οι οπαδοί του Ολυμπιακού μπούκαραν στου Ρέντη και προειδοποίησαν πως θα κόψουν κώλους. Τώρα οι ποδοσφαιριστές σίγουρα θα παίξουν μεγάλη μπάλα...

Διαβάστε ακόμα:

Η Πανάθα έβαλε από κάτω τη Θρυλάρα