ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ ΜΑΝΩΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΡΙΟΣ ΠΙΑΝΕΙ... ΜΟΥΓΚΟΥΣ!

πηγή: Intime
 

Να 'σαι ο Στέλιος Μανωλάς, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της ΑΕΚ, και να μη θέλεις να βγεις από το σπίτι σου. Επειδή ο κοριός, ο υπερκοριός της ΕΥΠ σ' έκανε τσακωτό να μιλάς με το δεξί χέρι του Μαρινάκη. Άσχετο για ποιο θέμα. Και από το διάλογο, που ποτέ δεν είναι γνήσιος όταν απομαγνητοφωνηθεί, που συνήθως με τα κενά της συνομιλίας, με τις λέξεις που δεν ακούγονται καλά, εύκολα δημιουργούνται πεπλανημένες εντυπώσεις.

Συμβαίνουν και τα λάθη. Αντί να πεις «Καλημέρα» βγαίνει από το στόμα σου το «Καλησπέρα». Αντί να ρωτήσεις π.χ. τι κάνει ο «Μπάμπης» έρχεται στη γλώσσα σου το όνομα «Παναγιώτης».

Σημασία έχει ότι όοοολοι οι πονηροί της πιάτσας σήμερα... δεν μιλάνε από το τηλέφωνο. Μόνο περί ανέμων και υδάτων. Κι ένας άσχετος να τους καλέσει, για μια εντελώς αθώα κουβέντα, αυτοί είναι... προσεκτικοί. Για αυγά τους ρωτάει ο άλλος, για καλάθια απαντάνε.

Αυτό έχω να πω με το πάθημα ζωής(!) που σημάδεψε πια τον Στέλιο Μανωλά. Ότι το τηλέφωνο, κινητό κι όχι, είναι πια άχρηστο σε ορισμένους. Κάποτε ήταν εργαλείο. Ακίνδυνο. Ασφαλές. Σήμερα έχει τελειώσει!

Εγκρίνει ο εισαγγελέας την άλφα λίστα ονομάτων για να αρχίσει από τις μυστικές υπηρεσίες τηλεφωνική κατασκοπία των υπόπτων και ο υπερκοριός «πιάνει» τα παπάρια μου. Πέφτει σε μούγκα. Άσε το κοροϊδιλίκι. Επειδή υποψιάζονται ότι έχουν τσεκαρισμένο το τηλέφωνό τους, λένε άλλα αντί άλλων. Για να δουλέψουν τον κοριό.

Διαβάστε ακόμα:

Ιερέας βουντού ο Μαρίν για τον Ολυμπιακό!