ΓΙΓΑΝΤΑΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ!

 

Είμαστε της πλάκας. Της πολύ πλάκας, μια ζωή. Ξεκίνησε, λέει, από χθες Σαββάτο το πρωτάθλημα. Δεν το νομίζω. Είμαι ποδοσφαιρόφιλος και δεν πήρα πρέφα να με κάλεσε το αξιόπιστο και άξιο τηλεθέασης ελληνικό πρωτάθλημα.

Και τζάμπα να μου έδιναν εισιτήριο, και δύο πίτσες με δώρο μία ακόμα να μου χάριζαν, δεν θα καθόμουνα στην τηλεόραση να δω το ματς της πρεμιέρας. Το Κέρκυρα- Πλατανιάς, μάλιστα καπάκι μετά το Γιουνάιτεντ- Σίτυ στο Μάντσεστερ. Σε παρακαλώ.

Τέλος πάντων, Παναθηναϊκός είναι αυτός, ας του κάνω το χατήρι να τον παρακολουθήσω. Έλεος, ρε! Φέρτε πίσω τα λεφτά μου! Τι καψόνι ήταν αυτό ρε; Μια ομάδα, ο Παναθηναϊκός να παίζει μόνος του. Ο «αντίπαλος» να μην υπάρχει στο γήπεδο, στην έδρα του. Εντελώς ανύπαρκτος ο Λεβαδειακός.

Δεν είναι πρωτάθλημα αυτό, κυρίες και κύριοι. Απατεώνες και όχι. Πρωτάθλημα που δεν ξέρεις πότε αρχίζει, και πότε θα… ξαναδιακοπεί. Αν θα τελειώσει, και με πόσες ομάδες.

Και έχει τον φαιδρό πολιτικά Κοντονή Σταύρο που τα δίνει όλα με το στόμα για να επιβάλλει… δικαιοσύνη. Να τη βράσω τη δικαιοσύνη του καραγκιόζη πολιτικού όταν το πρωτάθλημα το σαμποτάρουν, το θάβουν σακατεμένες ομάδες, λιπόθυμοι αντίπαλοι, όπως ο Λεβαδειακός στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Όχι για βαθμούς, για τα σουβλάκια της απέναντι ψησταριάς να έπαιζαν οι παίκτες του Λεβαδειακού θα ήταν καλύτεροι.

Κι όμως! Έπεσε πανηγύρι για τον γίγαντα Παναθηναϊκό! Γίνεται αυτό, ρε; Να παίζει η ομάδα μόνη της στο γήπεδο και να την θαυμάζουν.

Πάει, λέει, για πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός. Κι αν το πάρει η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, ποιο πρωτάθλημα θα πάρουν; Το πρωτάθλημα που προσπαθεί να φτιάξει ο Κοντονής Σταύρος.

Διαβάστε ακόμα:

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός οι αθώωες περιστερές