Η ΑΕΚ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

πηγή: Intime
 

Δεν το κρατάω κρυφό. Το αποκαλύπτω και σ' όποιον γουστάρει. Στο φινάλε δεν είμαι της κατηγορίας εκείνων που φόρα παρτίδα δηλώνουν τον οπαδικό τους πατριωτισμό. Ούτε των άλλων που έχουν λόγους να μην κρύβουν τις προσωπικές τους επιθυμίες για την ομαδάρα της καρδιάς τους και του επαγγελματικού τους συμφέροντος. Εγώ απλά λέω τι πρόκειται να συμβεί.

Η σαιζόν είναι της ΑΕΚ, αυτή θα πάρει το πρωτάθλημα του 2017. Και ο Ολυμπιακός; Τόν άλλον τίτλο της χρονιάς, το κύπελλο Ελλάδος θα το σηκώσει ο ΠΑΟΚ. Κανονισμένο κι αυτό. Ο Παναθηναϊκός; Θα μείνει στην απ΄έξω. Θα τον φάει η διαιτησία.

Όχι, δεν φτιάχνω τον Καζαμία. Ποτέ δεν είπα ότι είμαι μάγος, ούτε βοηθός προφήτη. Άρα, όταν τελειώσει το πρωτάθλημα μην πείτε ότι ο αποδυτηριάκιας τα είχε προβλέψει όλα. Δεν κάνω προβλέψεις, μόνο αποκαλύψεις. Λέω τι έχει αποφασιστεί. Τι έχει συμφωνηθεί. Πρωτάθλημα η ΑΕΚ, κύπελλο ο ΠΑΟΚ. Τελειωμένα πράγματα. Και ο Μαρινάκης τι θα πάρει;

Αυτή τη φορά τον πρόεδρο του Ολυμπιακού θα τον αδικήσει η εγκληματική οργάνωση. Μην τα θέλει όλα ο χοντρός. Πήρε κανάλι, όχι και να ξαναπάρει πρωτάθλημα. Φθάνει πια, μέχρι εδώ, δεν θα ξαναδούν τη σκόνη του οι άλλοι τρεις.

Μήπως παραμυθιάζω; Ποτέ. Άλλοι με το καλημέρα έβγαλαν πρωταθλητή τον Παναθηναϊκό με το 3-0 στη Λιβαδειά. Και την ΑΕΚ πρωταθλήτρια με το 4-1 επί της Σκόντας. Και τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή με την ομαδάρα του στο 2-1 που έπρεπε να ήταν 6-1 με τον Παναιτωλικό.

Διαβάστε ακόμα:

Γίγαντας ο Παναθηναϊκός κόντρα στον εαυτό του