ΓΙΑΤΙ Ο ΝΤΕΓΚΡΑ ΔΕΝ «ΗΘΕΛΕ» ΤΟΝ «ΑΣΣΟ» ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ

πηγή: Intime
 

Καλό. Ο Αργεντινός τερματοφύλακας της Λάρισας εξεδιώχθη από το πρώτο κιόλας ματς της σαιζόν... κοινή συναινέσει. Όπως χωρίζουν πολιτισμένα, χωρίς μπουνιές και μπινελίκια, δύο σύζυγοι. Έτσι, λοιπόν, συναινετικά και με φιλιά στο στόμα Ντεγκρά και Κούγιας διέκοψαν την συνεργασία τους.

Έκανε ένα ανθρώπινο λάθος ο γκολκήπερ και έδωσε την ευκαιρία στον Ηρακλή να ισοφαρίσει 2-2. Να τελειώσει το ματσάκι στο «Χ», όχι στον «άσσο». Ο πάντα, όμως, καχύποπτος Κούγιας βρέθηκε εκτός εαυτού, δικαιολογημένα, διότι δεν είδε ως λάθος «ανθρώπινο» την προκλητική γκέλα του Αργεντινού.

Αναρωτιέμαι. Για λογαριασμό ποιανού να «έστησε», να επηρέασε το τελικό αποτέλεσμα ο Ντεγκρά; Από την πρώτη κιόλας αγωνιστική να κάνει αλεπουδιά! Απίθανο. Ποια άλλη ομάδα να ασχοληθεί με το πως θα τελείωσε το συγκεκριμένο παιχνιδάκι;

Κι αν ο Αργεντινός πορτιέρο περίμενε να κονομήσει στο στοίχημα από το «Χ»; Γιατί να μη του περάσει από το μυαλό του Κούγια, όταν μπροστά στα ματάκια του γίνεται τόσο χοντρό «λάθος»(;). Κι ακριβώς, υποθέτω, ότι ο μεγαλομέτοχος γι' αυτό σαλτάρησε. Επειδή δεν δέχθηκε το λάθος(;) το ανθρώπινο, επειδή πίστεψε ότι υπάρχει σκοπιμότητα.

Η γνώμη μου είναι ότι ο Κούγιας παραφέρθηκε. Λάθη και μαλακίες γίνονται στο γήπεδο από ποδοσφαιριστές. Έχει άλλα πράγματα να ασχοληθεί ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, π.χ. η ομάδα επέστρεψε μετά από 6 χρόνια στη σούπερ ληγκ και το γήπεδο ήταν άδειο.

Διαβάστε ακόμα:

Μια από τα ίδια και με άλλο πρωταθλητή