Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ «ΒΟΛΕΨΕ» ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

πηγή: Intime
 

Αδικήθηκε ο Παναθηναϊκός στο Αγρίνιο. Ευτυχώς! Η πουτάνα η διαιτησία του στέρησε ένα γκόλ, έτσι δεν κέρδισε τον Παναιτωλικό, κι έμεινε στο 0-0. Η καλύτερή του του Παναθηναϊκού που η πουτάνα διαιτησία δεν τον άφησε να πάρει το τρίποντο. Για σκέψου να μη σκοράριζε στην ευκαιρία που του παρουσιάστηκε. Κι αν σκοράριζε, να ισοφαριζότανε από την τοπική ομάδα.

Μαύρα χάλια ο Παναθηναϊκός στον τρίτο του αγώνα στο πρωτάθλημα. Δεν βλεπότανε. Καμία σχέση με ομάδα που κυνηγάει τον τίτλο. Έλα, όμως, που η γραμμή ήταν να διαμαρτυρηθούν για την πουτάνα τη διαιτησία κι όχι να γίνει συνειδητή αυτοκριτική για την άθλια εμφάνιση της ομάδας.

Επικοινωνιακά, λοιπόν, βόλεψε τον Παναθηναϊκό και τους δημοσιογράφους του η πουτάνα η διαιτησία. Μια στιγμή. Ερώτημα. Ποιο είναι το πιο σημαντικό; Το ότι αδικήθηκε ο Παναθηναϊκός ή ότι δεν έπαιξε καλά.

Αν μιλάμε ποδοσφαιρικά, εκείνο που αξίζει να παρατηρήσει κανείς είναι ότι ο Παναθηναϊκός έδειξε εικόνα προβληματικής ομάδας. Αυτό δεν σημαίνει ότι απαλλάσσεται ευθύνης η πουτάνα η διαιτησία. Να τιμωρηθεί το κοράκι. Και ο υπεύθυνος που τον όρισε σ' αυτό το ματς.

Να συνεχίσουμε την ποδοσφαιρική μας κουβέντα, με αφορμή την περίπτωση του Παναιτωλικού-Παναθηναϊκού. Τι να την κάνει τη νίκη, δίκαια, ακόμα κι αν την πάρει άδικα με τη βοήθεια της διαιτησίας μια ομάδα που εμφανίζεται πολύ πιο χαμηλά από τους στόχους της.

Διαβάστε ακόμα:

Για «διπλό» στο Καραϊσκάκη η ΑΕΚ