ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΔΕΝ... ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ Ο ΠΑΟΚ

πηγή: Intime
 

Είναι δυνατόν ο Πανιώνιος να πάρει το πρωτάθλημα; Όχι, δεν είναι. Γιατί; Πολύ απλό το «γιατί». Επειδή είναι... Πανιώνιος.

Και καλύτερη ομάδα να έχει μια σαιζόν απ' όλες τις άλλες ο Πανιώνιος, ΔΕΝ γίνεται αυτός να πάρει το πρωτάθλημα. Ποτέ! Γιατί; Είπαμε. Επειδή δεν φοράει φανέλα Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Ούτε ΑΕΚ.

Αναμενόμενο να γλυστρήσει με την Βέροια στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος. Δεν γίνεται να 'ναι «Πανιώνιος» και να μπερδεύεται στην κορυφή. Έκανε το δύο στα δύο, η γκέλα είναι στο πρόγραμμα, στο γήπεδό του, με αντίπαλο κατώτερο. Κι αν δεν έχανε από την Βέροια, θα έφευγε ηττημένος αύριο από τον Λεβαδειακό, την Κέρκυρα, την Ξάνθη.

Ζαλίζεται στα υψηλά η ομάδα με το όνομα Πανιώνιος. Και χάνει σίγουρα ματς διότι μόνον έτσι θα επανέλθει στα ίσα του. Στα κυβικά του. Αυτά που λέμε είναι μαύρες, κατάμαυρες αλήθειες της μπάλας. Ανεξήγητες λογικά, όμως αλήθειες υπαρκτές και εφιαλτικές.

Η κουβέντα είναι για τον ΠΑΟΚ. Έχασε στην Τούμπα από την Ξάνθη. Ισοπαλία 0-0 σημαίνει ήττα. Αποτέλεσμα βαρύτερο από ήττα! Γιατί; Επειδή ο ΠΑΟΚ ήταν ήδη τρεις βαθμούς πίσω λόγω τιμωρίας. Επειδή έπαιζε στην Τούμπα και αντιμετώπισε αντίπαλο λιγώτερο ισχυρό, ο οποίος μάλιστα αγωνίστηκε για μισή ώρα περίπου με δέκα παίκτες.

Έκανε ευκαιρίες για γκολ ο ΠΑΟΚ. Τι σημαίνει αυτό; Όχι, βέβαια, μαγκιά που απέτυχε να τις αξιοποιήσει. Η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης καταγράφεται στα μείον, όχι στα συν.

Θα μου πεις ΠΑΟΚ είναι αυτός. Μια ζωή ΠΑΟΚ. Όπως ο Πανιώνιος είναι μια ζωή Πανιώνιος

Ο γνωστός ΠΑΟΚ είναι. Ο καλομαθημένος, από τους ανθρώπους του και τους δημοσιογράφους του. Μια ζωή ΠΑΟΚ. Μια ζωή φταίνε άλλοι. Όχι κριτική. Όχι αυτοκριτική. Μια ζωή κτίζουν ομάδα με δικαιολογίες. Άτυχη η ομάδα. Άδικο το αποτέλεσμα. Συνήθως φταίει η διαιτησία. Και κάθε χρόνο νέο ξεκίνημα από του χρόνου. Μια ζωή ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμα:

Η διαιτησία βόλεψε επικοινωνιακά τον Παναθηναϊκό