ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Ο ΓΑΒΡΟΣ, ΑΣΕ ΤΟΝ ΜΠΕΝΤΟ

πηγή: Intime
 

Εάν ήμουν Μπέντο θα ένοιωθα και πολύ τυχερός που έχω μπροστά μου δύο «κρίσιμα» παιχνίδια, με ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ. Λέω αν ήμουν ο προπονητής του Ολυμπιακού, που γνωρίζει τη δουλειά του, που ποντάρει στη δουλειά του ότι θα βγάλει αποτέλεσμα.

Ο Πορτογάλος για τα δύο προσεχή παιχνίδια είπε ότι «Έχω μάθει να δουλεύω υπό πίεση». Εγώ, πάλι, αν ήμουν στη θέση του Μπέντο, ακριβώς επειδή έχω να αντιμετωπίσω δύο αντιπάλους στα μέτρα μου, το ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΚ, όχι την Μπάγερν και Μπαρτσελώνα, θα ένοιωθα πολύ χαλαρός. Σίγουρα, όπως είπα, και τυχερός!

Επειδή μου δίνεται η ευκαιρία να βουλώσω στόματα. Επειδή έχω, όπως λέει το αφεντικό, ο Μαρινάκης, κι ο ίδιος ο Μπέντο, τους καλύτερους παίκτες. Κι επειδή μου ετοιμάζουν ηλεκτρική καρέκλα να με στείλουν αν δεν κερδίσω την Λέστερ της Κύπρου και την Ντόρτμουντ της Ελλάδος.

Την πίεση για τα παιχνίδια με ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ την έχει ο γάβρος. Ο οπαδός του θρύλου, μην αρπάξει στη μάπα μια άλλη…Λάρισα. Αν έχει πίεση, όπως ο ίδιος ομολογεί, ο Μπέντο, τότε μάλλον δεν έχει εμπιστοσύνη στη δουλειά του. Και στους παίκτες του.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί, ρε, φταίει ο Μπέντο;