ΓΙΑΤΙ ΜΟΥΓΓΑΘΗΚΕ ΜΕ ΠΗΓΗ ΔΕΒΕΤΖΗ Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ

 

Μέχρι και την Παράγκα χρέωσε ο Τσίπρας στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ. Γιατί, όχι! Επί ΠΑΣΟΚ έδρασε η συμμορία στο πρωτάθλημα που έκανε κουμάντο στη διαιτησία. Και επειδή ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είναι το ίδιο πράμα, φταίνε και τα δύο κόμματα. Σωστό.

Δεν άλλαξε τίποτα στην Ελλάδα όταν ήρθε στην εξουσία το σοσιαλιστικό κίνημα. Άρα, είτε η ΝΔ ήταν κυβέρνηση, είτε το ΠΑΣΟΚ η Παράγκα θα είχε την ίδια δράση.

Επίσης, για τους ντοπαρισμένους πρωταθλητές, για τα φαρμακωμένα ρεκόρ και μετάλλια, φταίνε η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Αυτό δεν το είπε ο πρωθυπουργός. Κακώς! Οι Έλληνες, για να κάνουμε ταμείο, θεωρούνται στην παγκόσμια αθλητική κοινότητα, οι περισσότερο ντοπέ παγκοσμίως!

Να ξέρουμε τι λέμε. Κάποτε ήταν οι ανατολικοευρωπαίοι, ιδιαίτερα οι ανατολικογερμανοί, και μετά το 1990 τα πρωτεία στις φυσούνες τα έχουν οι Έλληνες. Παράλειψη, λοιπόν, του Αλέξη Τσίπρα που δεν επέρριψε ευθύνες στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ που σχεδόν ευλογούσαν το λερωμένο πρωταθλητισμό.

Δεν θέλω να γράφω αδιασταύρωτες πληροφορίες. Έφτασε στα αυτιά μου, δεν το επιβεβαίωσα ότι ο υφυπουργός αθλητισμού Κοντονής Σταύρος ήταν έτοιμος, και καλά θα έκανε, να καταγγείλει τις προηγούμενες κυβερνήσεις, με αφορμή το σκάνδαλο, το νέο σκάνδαλο ντόπιγκ της Πηγής Δεβετζή. Όπως, δηλαδή, ο πρωθυπουργός του με την Παράγκα.

Επειδή, όμως, το θέμα είναι... «ευαίσθητο» ο Κοντονής Σταύρος ήθελε προηγουμένως να πάρει το οκέυ από του Μαξίμου. «Ξέχασέ το», του σφύριξαν συντροφικά. Έτσι στο θέμα Πηγή Δεβετζή ο υπουργός το 'παιξε μούγκα.

Διαβάστε ακόμα:

Αληθινή ιστορία παρασκηνίου με τον Κοντοβαζαινίτη