ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΦΟΥΚΑΡΑ ΤΟΝ ΜΠΕΝΤΟ!

πηγή: Intime
 

Είναι σίγουρο για όποιον βλέπει. Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν ξέρει πού βρίσκεται. Ο άνθρωπος τα έχει χαμένα. Ψάχνεται. Περισσότερο απ' ό,τι όταν πρωτόρθε στον πρωταθλητή. Και ο φουκαράς ο επαγγελματίας έπεσε στην περίπτωση. Αντικατέστησε τον αντικαταστάτη προπονητή.

Δεν σηκώνει απόλυτη κριτική στον Πάουλο Μπέντο, όποιος κι αν θαρρείς πως είναι, αν δεν μπαίνεις στη θέση του. Φταίει, δεν φταίει η πραγματικότητα είναι ζοφερή σήμερα, μετά από δύο χαστούκια, κολλητά, από Λάρισα και ΑΠΟΕΛ. Και πριν αντιμετωπίσει την κυπελλούχο, για να μη ξεχνιόμαστε, ΑΕΚ. Την ομάδα που πήρε δύο φορές τον πρωταθλητή την περασμένη σαιζόν.

Δεν φαίνεται ικανή η ΑΕΚ να κάνει τη ζημιά στο Καραϊσκάκη. Γιατί, ο ΑΠΟΕΛ, ομάδα μικρομεσαία στα μέτρα του ελληνικού πρωταθλήματος, φαινόταν ικανή να νικήσει τον Ολυμπιακό; Σε καμία περίπτωση.

Το σύμπαν του Ολυμπιακού τα 'χει με τον Μπέντο. Δικαιολογημένα, αδικαιολόγητα. Σημασία έχει ότι ο Πορτογάλος πατάει στο κενό. Δεν αισθάνεται ασφάλεια. Έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη προς αυτόν του κόσμου, των ΜΜΕ και της διοίκησης.

Το πιο ανησυχητικό. Έτσι όπως έχει κάτσει η τράπουλα σήμερα στον Ολυμπιακό, ο Μπέντο αισθάνεται και πολύ αποκομμένος από την ίδια του τη θέση ως προπονητής του Ολυμπιακού. Με μια πρόχειρη αυτοκριτική του αντιλαμβάνεται ότι γνωρίζει λιγώτερα απ' όσα νόμιζε για την ομάδα του και το ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι στην Ελλάδα.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί μουγκάθηκε με την Δεβετζή ο Κοντονής