Ο ΜΠΕΡΓΚ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΟΥ...ΙΜΠΑΡΜΠΟ!

πηγή: Intime
 

Που είναι ο Μπεργκ; Εδώ είναι, στον Παναθηναϊκό, όμως όχι αυτός που θα ήθελε ο ίδιος και έτσι όπως τον περιμένει η ομάδα. Δεν είναι καινούργια κατάσταση αυτή, λέω για το ντεφορμάρισμα του Σουηδού.

Ποντάρει πολλά ο Παναθηναϊκός στο γκολ του Μπεργκ. Αυτή είναι η δουλειά του. Να βλέπει δίχτυα. Και αν δεν τα βλέπει, υπάρχει πρόβλημα. Πέρα από το ψυχολογικό.

Για σκέψου τον επαγγελματία εκτελεστή να φεύγει από το γήπεδο, στο τέλος του αγώνα, χωρίς να έχει σκοράρει. Το σπάσιμο, έστω κι αν η ομάδα κέρδισε.

Ο ίδιος ο Μπέργκ ξέρει τι φταίει. Ο ίδιος. Οι συμπαίκτες του, δηλαδή η ομάδα. Ο προπονητής. Κάτι φταίει. Αυτό είναι το πρόβλημα. Και...

...Δύο γκολ στο Βέλγιο ο «τουρίστας» Ιμπάρμπο. Τον λέω «τουρίστα» διότι ο Κολομβιανός δεν του έχει «κάτσει» μια ομάδα. Έχει καταντήσει γυρολόγος. Από τη μια ομάδα στην άλλη. Από χώρα σ’ άλλη χώρα ο παικταράς.

Έχει προσόντα για κανονική καριέρα ο 26χρονος Βίκτωρ Ιμπάρμπο που είναι δανεικός από την Κάλιαρι. Πέρασε από Ρόμα, Ουώτφορντ, Νάσιοναλ Κολομβίας, Κάλιαρι, σήμερα Παναθηναϊκό.

Μπέργκ, Ιμπάρμπο, Λέτο, Λεντέσμα, Ζέκα, Κουλιμπαλί, Σάμπα, Ιβανώφ...Ονόματα. Μονάδες. Από ομάδα; Στο ποδόσφαιρο παίζουν ομάδες. Γιατί σβήνει, γιατί χάνεται, γιατί παρουσιάζεται ένας άλλος Παναθηναϊκός όταν περάσει μια ώρα παιχνιδιού. Γιατί αυτή η καθίζηση.

Κανένας Μπεργκ γαμάτος και κανένας Ιμπάρμπο με τις γκολάρες του δεν μπορούν να κρατήσουν την ομάδα όταν εκείνη μένει από λάστιχο.

Διαβάστε ακόμα:

Η μεγάλη συνωμοσία κατά του Παναθηναϊκού