ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ «ΚΑΚΗ ΜΕΡΑ» ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ

πηγή: Intime
 

Δεν το συζητάμε ότι ο Ολυμπιακός, όπως ακριβώς και με την ΑΕΚ, θα βγει...αγριεμένος στο χορτάρι, και πολύ σαρκοφάγος να 'ουμε. Από το πρώτο λεπτό θα ορμήσει να κομματιάσει τον ΠΑΟΚ. Κανένας Μαρινάκης και κανένας Μπέντο θα χρειαστεί να κάνουν κάτι στους ποδοσφαιριστές τους για να δείξουν αυτοί δόντια και νύχια αρπακτικού ζώου. Η ψυχολογία της «ζούγκλας» φτιάχνεται μόνη της στον πρωταθλητή όταν δίνει παιχνίδι κρίσιμο.

Αυτός είναι ο Ολυμπιακός, τα τελευταία χρόνια. Ιανός. Διπρόσωπος. Άλλος στην Ευρώπη κι όταν αντιμετωπίζει ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό. Διαφορετικός με Πανιώνιους και Λεβαδειακούς, Λάρισες και Πλατανιάδες.

Ο ΠΑΟΚ; Εδώ είμαστε. Το ερώτημα δεν είναι τι...θα κάνει στο ντέρμπυ. Άγνωστο αν τα καταφέρει, δηλαδή αν πάρει το «2», το «Χ». Ρωτάμε αν ο ΠΑΟΚ παίξει ως ομάδα που αληθινά απαιτεί το πρωτάθλημα. Όχι όπως με την Καραμπάχ.

Είδαμε τον ΠΑΟΚ στο Μπακού. Τι ήτανε αυτό το έργο! Μη μου πεις ότι η ομάδα έπεσε σε κακή μέρα. Όχι, κύριε. Δεν υπάρχουν αυτά. Δεν στέκονται με τίποτα τέτοιες δικαιολογίες. Το έχουμε ξανακούσει, δεν είναι η πρώτη φορά σε ματς ευρωπαϊκό που ο ΠΑΟΚ συλλαμβάνεται σε «κακή μέρα».

Στο Καραϊσκάκη αν ο ΠΑΟΚ ξανά μανά βρεθεί σε ''κακή μέρα'', τότε θα τον κατασπαράξει ο Ολυμπιακός.

Διαβάστε ακόμα:

Η μεγάλη συνωμοσία κατά του Παναθηναϊκού