ΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΠΑΠΠΑ ΤΑ’ ΒΑΛΕ Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ!

πηγή: Intime
 

Για μία φορά ακόμα ο Σταύρος Κοντονής φόρα παρτίδα ταύτισε την εγκληματική οργάνωση με τον Ολυμπιακό και τον Μαρινάκη. Αυτή τη φορά τα είπε πιο χοντρά και τσουβαλάτα. Και προειδοποίησε, και απείλησε ότι πλησιάζει το τέλος της εγκληματικής οργάνωσης.

Δεν γνωρίζω πόσοι παίρνουν στα σοβαρά τον Σταύρο Κοντονή. Εδώ και 21 μήνες είναι υπουργός στο ίδιο πόστο και προσπαθεί, αν πραγματικά προσπαθεί, να γκρεμίσει το συνδικάτο του εγκλήματος στο πρωτάθλημα με το...στόμα. Αν κάνει κάτι άλλο επί της ουσίας, τότε εμένα προσωπικά μου διαφεύγει ποιό να 'ναι αυτό.

Η νέα έκρηξη, λογοτεχνική και επιθεωρησιακή, του Σταύρου Κοντονή κατά του Μαρινάκη έγινε για ρεπορτάζ της εβδομαδιάτικης εφημερίδας του πρόεδρου του Ολυμπιακού. Ότι η πρώην γυναίκα του, σύντροφος λέει ο Κοντονής, είναι μπλεγμένη σε υπόθεση εκβίασης.

Μου είναι αδιάφορο! Και το αποκαλυπτικό(;) ρεπορτάζ της εφημερίδας και οι χαρακτηρισμοί του Κοντονή ότι πρόκειται για αθλιότητες, για χαλκευμένα δημοσιεύματα. Ένα είναι το ζητούμενο. Αν η κυβέρνηση θα διαλύσει την εγληματική οργάνωση στην οποία, κατά τη δικαιοσύνη ρόλο πρωταγωνιστικό έχει ο Μαρινάκης. Μέχρι που έχει προταθεί η προφυλάκισή του προέδρου του Ολυμπιακού.

Ο Κοντονής τι ρόλο παίζει; Ελεύθερος σκοπευτής και βαράει στα τυφλά. Ακόμα και ενάντια στον σύντροφο Νίκο Παππά, που είναι ο εκ δεξιών και ο εξ αριστερών του πρωθυπουργού.

Μόλις την περασμένη εβδομάδα ο Μαρινάκης, ο κατηγορούμενος ως ηγούμενος της εγκληματΙκής οργάνωσης, έκανε το τραπέζι, στο εφοπλιστικό του γραφείο, στον Νίκο Παππά. Παρών και ο εκδότης της εφημερίδας που πρωτοσέλιδα πρόβαλλε το αποκλειστικό ρεπορτάζ για την πρώην του Κοντονή.

Τι να υποθέσω. Ότι ο Παππάς μέσω της εφημερίδας του Μαρινάκη “διασύρει”τον Κοντονή. Ότι ο Παππάς αδιαφορεί για την όποια σχέση του Μαρινάκη με την εγκληματική οργάνωση και “παίζει” μαζί του με στόχο να κτυπήσει τη...διαπλοκή στο νέο τηλεοπτικό τοπίο. Ότι ο Μαρινάκης αφού είναι συνομιλητής του Παππά αδιαφορεί για τη δικαιοσύνη και το χαρτοπόλεμο του Κοντονή.

Στο φινάλε, μήπως ο Κοντονής κοιμάται όρθιος. Σα να αποκλείει τη πιθανότητα ο αρχιδιαπλεκόμενος σύντροφος Νίκος Παππάς, ο συνομιλητής του εκδότη και καναλάρχη Μαρινάκη, να γράφει στις κάλτσες του την κάθαρση στο ποδόσφαιρο και να τα δίνει όλα για την...εξυγίανση στην τηλεόραση. Με τη...βοήθεια του Μαρινάκη.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Μπεργκ στη σκιά του Ιμπάρμπο!